Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +25
#2137 #wykopobrazapapieza won do piekła k---o wściekła
Rimbolo +3
Wykop był w TVN, to teraz m0deracja nawet w nocy działa. Normalnie to tak nie ma i sobie scatman lata godzinami bez problemu. Beka z tego portalu
Warto wchodzić w grand cherokee 2 gen 2.7cdi albo ten 3.1 w kwocie 20-25k? Wiem że ten 2.7 z Mercedesa a akurat od zawsze jeździłem gwiazdami to zaufanie do motorów mam ale jest brak dostępu do ostatniego wtrysku w razie problemu.
Jak z napędami? Są wersję bez stałego 4x4 z dołączanym przodem? Raczej tylko diesel wchodzi w grę
@asdfghjkl: jak kto dbał tak miał - czułe bardzo na wymianę oleju są te silniki i nie wolno ich przegrzać, a jak typowy polski offrodowiec mycie chłodnicy praktykuje wcale względnie nigdy to nie dziwota że się sypały te silniczki.
@kumpek20 w tym budżecie spokojnie znajdziesz coś co po rozsądnym pakiecie startowym posłuży. Natomiast zerknij sobie na to jak ten motor siedzi pod
@amath rekreacyjne ale terenowo. Oczywiście bez topienia go w wodzie czy wjeżdżanie w koleiny po patrolach ( ͡º ͜ʖ͡º)
jeśli chcesz faktycznie wjechać w cięższy teren to omijaj to auto z daleka
nie istnieje chyba większa kara dla człowieka niż WJ w terenie xD
[edit] vitara jeszcze :D
A teraz pytanie do napędu. Jest opcja na jezdzie z napędem na tył z możliwością dopięcia przodu jak w innych terenówkach? Czy są tylko z stałym 4x4 i załączenie reduktora?