Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +478
#grubaimanlet
xd
xd
Polejmnie +69
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Zaraz chyba oszaleje. Ostatnimi czasy wkurza mnie dosłownie wszystko. Jestem strasznie rozdrażniony na reakcje, zachowanie. Lubie sie przez to izolować.
Nie wiedziec czemu, czuje sie wszystkim strasznie przeciazony i mam wrazenie jakbym nie mial przestrzeni zeby usiasc, pomyslec, zastanowic sie. Przez to wszystko czesto wpadam w wir nietrafionych decyzji.
Jestem w zwiazku z kobieta i z jakiegos powodu ona tez mnie strasznie irytuje. Czemu? Sam nie wiem, ale powodow moze byc kilka. Ciagle czuje sie przez nia oceniany, ciagle czegos chce, ciagle wzdycha jesli robie cos co jej nie pasuje, ona co chwile musi cos robic i nie potrafi usiasc, zająć sie czymś. Sama jej obecnosc sprawia ze jestem zestresowany, trace zdolnosc do normalnego funckjonowania, jestem spiety. Rok temu bylo wszystko normalnie. Jej zycie to praca, porzadki i godzinna rozmowa telefoniczna z kolezanka, nie ma zadnego hobby poza czytaniem ksiazek. Nawet gdy sprzata i robi to z wlasnej woli to ma do mnie pretensje ze nic nie robie a ona robi wszystko, jest pedantką, "generalne" porzadki sa u niej codziennie, odkurzacz chodzi non stop, kurze ściera co 2-3 dzień. Gdy ostatnio byla u rodziny na 2 tygodnie moglem w koncu odpoczac i przez ta krotka chwile mialem wrazenie jakbym odzyskał zdolnosc do swobodnego myslenia. Czulem sie szczesliwy, nie wiedziec czemu ciezar z glowy spadl. Chcialo mi sie w tym czasie robic wszystko i tez wszystko potrafilem sobie dobrze zaplanowac, a po powrocie z ciezkiego dnia pracy moglem isc na silownie, na rower a potem wrocic do domu i zdrzemnac sie 1h lub zrelaksowac sie bez poczucia bycia ocenianym. Jestem cholernie zmeczony niczym i troche relacja. Decyzje ktore podejmuja sa tak bardzo chaotyczne przez chaos jaki mam w glowie ze zwyczajnie zawsze okazuja sie nietrafne. Wydalem ostatnio 5-6k zlotych na cos co nie bylo mi potrzebne a moglem je wydac bardziej rozsadnie gdybym myslal samodzielnie, gdybym nie slyszal z boku glosów wątpliwości, czy zawahania i nie sluchal rad i wskazowek co powinienem wybrac.
#zycie #stres #depresja #mysli #zwiazek
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A poważniej to właśnie w takich sytuacjach widać dlaczego mieszkanie razem przed ślubem jest takie ważne.