Aktywne Wpisy
Zupa-jeza +244
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli
nie_odpisuj +1
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
Chciałem się nauczyć modelowania 3D, ale nie wiem jaki program będzie najlepszy. Słyszałem, że Blender ma ogromne mozliwości, ale ma skopany interfejs, a 3ds Max jest z kolei płatny...
Więc co polecacie, dla osoby która dopiero będzie zaczynać się uczyć? Z góry dzięki :)
#3d #modelowanie #grafika #grafika3d #pytanie #mikroreklama #informatyka
I jak pisał ktoś wcześniej - ucz się skrótów klawiszowy i jak czegoś potrzebujesz to naciśnij spacje i to wyszukaj ;)
Tip: klikając polecenie (np. G do przesunięcia, S do skalowania, E do wyciągania) i potem naciśniecie klawisza odpowiadającego za oś (X Y Z) przesuwasz, skalujesz lub wyciągasz w tylko jednej płaszczyźnie ;)