Aktywne Wpisy
Beka z ludzi co zmieniaja opony dwa razy w roku w czasach kiedy można kupić dobre całoroczne. Może i maja odrobinę gorsze parametry w lato oraz w zimę, ale warto zauważyć że przez sporą część roku jest okres przejściowy kiedy są znacznie lepsze niż letnie i zimowe. #motoryzacja
WielkiNos +290
juleczka chwali się, że leci do nieznajomego obcokrajowca do innego kraju sama. Co za siła i niezależność.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
Każdy dobry mod do gothica jest na wagę złota.
Dzięki jeszcze raz za wszystkie hejty i pozderki
#dziejekhorinis #gothic
Najśmieszniejsze jest to że najwięcej zapewne krzyczą osoby które niewiele w życiu zrobiły i pieniactwem w internecie muszą się jakoś dowartościować ;)
Każdy kto brał udział w jakimkolwiek większym projekcie czy to open source, czy to komercyjnym wie że życie nie jest czarno-białe. Czasem tak bywa że coś się nie udaje i jakiś projekt pada, czasem dzieli się na kilka nowych projektów bo ludzie nie mogli się dogadać lub
Nie mówię kategorycznie, że to scam, ale jeżeli faktycznie jest zero postępów w pracach, to należy się zastanowić, co jest nie tak. Tutaj takiej refleksji brakuje.
@naminamiburn: wtedy nikt nie będzie pamiętał o Gothicu
Pamiętam jeszcze jako gimnazjalista w 2011 roku czytałem o tym wspaniałym modzie(2 lata w produkcji!), nie mogąc się doczekać premiery, ale z biegiem czasu wiedziałem, że realna premiera jest mało prawdopodobnym scenariuszem.
@kacperr-pl:
Tutaj nie ma znaczenia ile projekt powstaje i jaki jest postęp... Nigdzie nie napisałem że projekt postanie, może tak może i nie. To właściwie sprawa ludzi zaangażowanych w ten projekt.
Niestety świat tak czasem wygląda i do tego że próbują coś tam robić nawet tylko w kwestii PR (dobrze zrobione filmy na YT - bo tego trudno im odmówić) to nic dziwnego. Wiele firm w
@DocHolliday:
Przeczytaj to dokładnie ;) Dla ułatwienia zacytuję swój
Nie nie mam bólu d--y bo niby z jakiego powodu. Nie jestem związany z DK, ani z wykopem (właściwie zaglądam tutaj może raz na kilka lat) bym miał z tego ból d--y.
Napisałem to bardziej licząc że może część osób zrozumie jak wygląda świat i wyciągnie z tego jakieś wnioski ;) Natomiast sytuację rozumiem jak najbardziej i nie potrzeba mi jej
I to chcieli zrobić twórcy Kronik Myrtany przed podziałem. Zadbać o to, by rozłam/zmiana zwierzchnictwa była utajniona i nie odbiła się na modzie. Niestety Dark nie potrafił tego przemóc, ponieważ uważał się za kluczową osobę, która zbudowała WIARYGODNOŚĆ projektu
@DocHolliday
dodawajcie wszedzie tag gowniarstwo-beka-ru-pol
papaj pozdrawia