Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Mam suchą i delikatną skórę, szukam czegoś co mogę po chwili zmyć i nałożyć swoje kosmetyki, dlatego balsam raczej odpada (chyba że kojarzycie coś porządnego z dobrym składem). Do tej pory używałem wody z alkoholem, zastanawiam się jeszcze nad np. Nivea Men Sensitive (woda niezawierająca alkoholu), ale nivei średnio ufam xD
Jak wyżej napisałem, zależy mi po prostu na odkażeniu skóry bez niszczenia żywej tkanki i warstwy hydrolipidowej, rzeczy do nawilżania mam swoje
#golenie #niebieskiepaski #dermatologia #kosmetyki #barber
Ale wbrew pozorom aż takie to złe nie jest, a na pewno lepsze niż brak dezynfekcji
@Kamero Woda po goleniu Old Spice i Hattrick nie mają w składzie gliceryny i ludzie którzy nie lubią jak twarz się lepi chwalą je za to.
Albo wody kolońskie bo one poza alkoholem i zapachem nie mają żadnych dodatków tylko zazwyczaj % alkoholu jest dużo większy niż w wodzie po goleniu.