Wpis z mikrobloga

@raul7788: @mial85 Ogólnie propsuję dziewczynę, ale let's be honest - jedyny powód dla którego ten materiał został zrobiony, to po prostu poprawienie notowań ze względu na wszechobecnych spermiarzy. Chodzi mi o to, że takich jak ona jest tysiące - tyle że facetów, ale z nimi nikt nie robi reportaży, że zostali, walczą i giną, bo gynocentryczny świat wychodzi z założenia, że jest to ich zasranym obowiązkiem xD. Natomiast kobieta ma przywilej
@Makavlani: Z Ukrainy wyjechało większość płodnych kobiet i singielek, więc muszą robić pr. Demografia się sypnie, bo młode Ukrainki już do ojczyzny na stałe nie wrócą, a chłopy #!$%@? wie po co tam walczą skoro i tak Ukraina wymrze w najbliższych kilkudziesięciu latach.
Ruskie robią propagandę po dogadaniu się z chinolami w których zachęcają do mieszanych małżeństw typu Chińczyk r0sjanka. Niemcy, Kanada i inne mądrzejsze kraje rozwinięte kuszą młode i płodne
@Makavlani: wiem, wiem mój wpis to tylko taka beczka, najlepszy jest ten moment jak coś leci i ona mruży oczy, gdyby była prawdziwym snajperem walczącym ciągle na froncie, to by jej nawet powieka nie drgnęła, zwłaszcza po tylu miesiącach wojny
Ruskie robią propagandę po dogadaniu się z chinolami w których zachęcają do mieszanych małżeństw typu Chińczyk r0sjanka.

@Nowystaryziel:

Widziałeś gdzieś tę propagandę? Masz link?
Bo to byłoby wiązania samemu sobie pętli na szyję ze strony Rosji. Chińczycy i bez zachęty wysyłają tysiące młodych facetów rocznie na Syberię.
@Makavlani: ale połowa świata to kobiety, nie da się udawać że ich nie ma. Jak chcą walczyć lub po prostu służyć należy je zachęcić, wtedy zostanie mniej etatów dla mężczyzn. Druga sprawa że na każdego walczącego na froncie przypada cały łańcuch logistyczny, na zapleczu pracuje na niego kilku ludzi i mogą to robić jak najbardziej kobiety.