Aktywne Wpisy
volodia +1044
Jakim cuckoldem i beciakiem trzeba być, żeby wpłacać na zbiórkę typowi co zarabia kilkanaście k miesięcznie bo mu pensje obcięli o połowę?
XD
#bekazkonfederacji #braun #sejm
XD
#bekazkonfederacji #braun #sejm
GoldaMeir +660
Jak widze slowo "Fajnopolacy" albo "Żymianie" to juz wiem od razu z jaka bieda umyslowa mamy do czynienia xD #bekazpodludzi
#sejm
#sejm
W przekazie reklamowym na swoim Facebooku zacytowaliście buracki wstęp, w którym recenzent wylewa swoje żale na „kablosceptysów” (pisownia oryginalna), którzy śmią śmieć się śmiać z grających kabelków USB. Jeszcze gdyby to było jakoś napisane – z polotem, świeżo, zabawnie. Niestety, nie jest. Dlaczego? Bo mimo że tekst jest świeży, to dokładnie ten sam wstęp do „epistoły” czytałem na stronie źródłowej już ze trzydzieści razy. Tylko gwoździa tam nie było.
Ach, co do gwoździa:
Rozumiem, że podpisujecie się pod stwierdzeniem, że „kablosceptysy” powinni pogrzebać sobie gwoździem w uchu?
Zabawnie to wypada w zestawieniu z Waszym hasłem „Sprzęt audio dla każdego”
P.S. Nie wiem, czy bardziej mi Was żal, że „dostarczacie kable” do serwisów, które piszą teksty tak niskiej jakości, czy bardziej mnie bawi to, że nie ma osoby, która potrafiłaby przynajmniej poprawnie napisać taki tekst ;)
Być może to o czymś świadczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#tonskladowy - najbardziej odjechane gadżety #audiovoodoo
Chłop właściwie już na samym wstępie wyjaśnia, dlaczego ten kabel nie może dać innego sygnału audio i nazywa to sucharem xD.
W sumie fajny wstęp, parafrazując klasyka: "Jestem prosty chłopak ze wsi. Nie wierzę w informatykę. Za to wierzę w grające kable USB i czary."
@Roszp: ale przeciez graja
wlasnie na tym polega to oszustwo - chlop wstawia jakis tani filtr tych 5V i wciska kit ze to rewolucja
a wykopek sie odgryza ze to niemozliwe mimo ze wiele razy slyszalem przydzwieki (jakies buczenia) nawet i z kart usb ktore znikaly albo po przefiltrowaniu tanim filtrem na 220V albo po odlaczeniu zrodla pradu 220V
oni po prostu sa na bardzo podstawowym poziomie jesli
Co do tego, że dla nich albo kabelek za 1 zł albo za 1000 i nie ma nic pomiędzy, pełna zgoda
Za wikipedią:
Byłem ostatnio w rowerowy atelier :) Śmieszy mnie to słowo stosowane do takich profesji. Choć z drugiej strony akurat o miejscu, w którym byłem nie można złego słowa powiedzieć, wprost przeciwnie. Byłem zostawić rower,
ja to wogle nie wiem czy one kiedykolwiek dzialaly, one dzialaja dopiero wtedy kiedy dochodzi w koncu do "efektu petli" czyli w koncu np po latach uzywania gownianych glosnikow z telewizora ktos podlacza jakis zestaw i okazuje sie ze on "reaguje" czyli albo filtry byly ale sie skonczyly albo nigdy ich nie bylo
wtedy wlasnie taki delikwent uznaje ze nalezy kupic kabel usb za TYSIAC zlotych
Najprościej jest znać się z adminami fejsbukowych grupek dla nietoperzy
@twardy_kij:
Ale o czym ty teraz mówisz w ogóle? O zakłóceniach na DACu przez pole elektromagnetyczne z kabla? Co ci ten filtr ma niby dać? xD Jak podasz na port wyższe napięcie niż 5V to z dużym powodzeniem go po prostu usmazysz, w najlepszym się wyłączy.
@Roszp: powiedzcie to Suprze i dziesiątkom innych marek, bo jeszcze nie wiedzą i się wygłupiają z solidnymi kablami za 2 stówki xD
zamykam temat, uzyj opcji szukaj.
Klasyka foliarstwa, filtry 5V xD dla USB. Jeszcze #!$%@? nóżkami antywstrząsowymi.
Oni sami się przyznają, że subiektywne odczucie w uszkach stawiają wyżej niźli jakieś tam