Wstałem o 16. Od 16 do 5 rano siedziałem przy kompie. O piątej idę na spierdotrip. Przez 1,5 godziny idę lasem bez zatrzymywania. Wychodzę z lasu i mam maka gdzie jem śniadanie, piję kawę i czytam wykop. Wracam do domu o 8 i do spania. Tak wygląda życie samotnego faceta po 30 na #neet #przegryw #przegrywpo30tce
@dziobnij2 Mój bdb kumpel jest teraz trochę #neet i z jednej strony tego nie rozumiem a z drugiej zazdroszczę mu. Nie wiem kim jesteś ale życzę Tobie jak najlepiej w życiu, udanych spacerów!
@Ca_millo będąc na rencie możesz żyć normalnie, spać 23-7 i być produktywnym w ciągu dnia. 9-12 uczyć się nowych rzeczy, czytać, kształcić - żeby móc swoją sytuację życiową poprawić lub siebie zmienić na lepsze.
@senselessness No spacer spoko, sam lubię. Ale za coś trzeba żyć. A autor nie pisze jak 70 letni emeryt. Stąd pytanie za ci się żyje jak się jest na tym neecie.
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Przez 1,5 godziny idę lasem bez zatrzymywania. Wychodzę z lasu i mam maka gdzie jem śniadanie, piję kawę i czytam wykop. Wracam do domu o 8 i do spania. Tak wygląda życie samotnego faceta po 30 na #neet
#przegryw #przegrywpo30tce
Nie wiem kim jesteś ale życzę Tobie jak najlepiej w życiu, udanych spacerów!
poprawiłem
@dziobnij2: to chyba kolację
@Korax: lasy są darmowe
@kexus512: rano teraz szybko jasno się robi. Mi wystarczy że wstaje o 6.