Wpis z mikrobloga

@Migfirefox: z doświadczenia wiem, że sporo ludzii tak używa zewnętrznego monitora i nawet nie dotyka tego lapka, jak nie muszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U nas była zasada- nie musi być piękny, ma dobrze działać i mieć dobre wsparcie NBD.
  • Odpowiedz
Miałem 7390, wybulwiło baterie po 2 latach... Ja bym poszedł w Carbona X1 ewentualnie P14s-gen-3 ale szczerze nie wiem jak z jakością, serii P nie miałem w ręku
  • Odpowiedz
@glos_zenady: miałem okazję poużywać chwilę X1 Carbon 10 generacji i to świetny komputer, piękny ekran, super wykonanie - no aż chce się go używać... do momentu gdy wentylator włączy się po 10 minutach przeglądania internetu, gdy zaczyna robić się gorący od niczego.

Sporo o tym myślałem i gdybym miał kupić ultrabooka, to tylko i wylącznie Maca Air. Nie podoba mi się wiele rozwiązać Macos, ale kultura pracy i bateria są
  • Odpowiedz
, tylko to FN mnie chyba bedzie irytowało(wolałbym gdyby z boku był CTRL, niby można przemapować

@glos_zenady: Zgadza się można przemapować w biosie czy tam UEFI, nie ma problemu. Używam od dwóch lat chyba i śmiga pieknie (z Linuksem co prawda, ale z Windowsem też pewnie daje radę)
  • Odpowiedz
może coś z segmentu Latitude?

@thority: Konkurencja dla Maców to bardziej XPS czy Precision, Latitude to typowe laptopy biurowe gdzie najczęściej matryca i dźwięk są do d--y.
  • Odpowiedz
  • 0
@poCoWamMojNumerTelefonu

@glos_zenady: miałem okazję poużywać chwilę X1 Carbon 10 generacji i to świetny komputer, piękny ekran, super wykonanie - no aż chce się go używać... do momentu gdy wentylator włączy się po 10 minutach przeglądania internetu, gdy zaczyna robić się gorący od niczego.

Sporo o tym myślałem i gdybym miał kupić ultrabooka, to tylko i wylącznie Maca Air. Nie podoba mi się wiele rozwiązać Macos, ale kultura pracy i
  • Odpowiedz