Aktywne Wpisy
blackout77 +2
mhmm #famemma

ZenujacaDoomerka +25
Komary to są takie debile. Po co on podchodzi mi do ucha skoro wie że zginie przez to śmiercią tragiczną? Lata ewolucji a one dalej bez mózgu
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#patlogiazmiasta #bekazpodludzi
Dobrze, że nie napisali: "tego luksusowego apartamentowca, leżącego w kameralnej dzielnicy, 5 minut od centrum miasta
PS. Sprzedam 48m2 za 800 tyś Nr telefonu: xxx-xxx-xxx"
jak by coś się zepsuło to oczywiście właściciel terenu płaci za naprawę, nie ważne kto korzysta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie róbmy takich durnych enklaw z zasiekami, u mnie też na osiedlu zamkniętym była o to imba. Ostatecznie przegłosowano otwarcie placu i boiska dla wszystkich. I co się stało? Nic, dzieci się bawią ze sobą i tyle.
Mieszkam na zamkniętym blokowisku (kiedyś było otwarte nim wstawiono furtki i płot) przed postawieniem płotu i bramek:
Syf i bród
Zdemolowany plac zabaw co chwilę
Ławki służyły do picia piwka a nie siedzenia.
Zasrane trawniki i piaskownica. Po wstawieniu ogrodzenia problemy zniknęły. Największą gównoburzę robiły madki na fb z blokowisk obok XD
Ktoś miał wliczone w koszta swojego "apartamentu" także teren pod ten plac zabaw. Ktoś w czynszu płaci za jego utrzymanie. Dlaczego inni maja korzystać "na krzywy ryj"?
Robienie enklaw z kratami i ochroną wszędzie to patologia i niszczenie krajobrazu i komfortu wokół siebie na własne życzenie. Ja rozumiem, że są jakieś też skrajne przypadki, szczególnie niebezpieczne dzielnice czy coś. Ale taka patologia enklaw dotyka