Aktywne Wpisy
kleboldswaifu +19
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #venusska #venusbdg #kleboldswaifu
Jak już wstawiacie zdjęcia pod postami o mnie, to wstawiajcie jakieś aktualniejsze, a nie sprzed 3-4 lat albo jakieś zakłamujące rzeczywistość przeróbki. xD Nie wiem, czy niektórzy tutaj nie wiedzą, że wygląd zmienia się zarówno podczas czynnego uzależnienia, jak i po jego zwalczeniu. Tak jak pisałam na głównym koncie w 2021 - "na tagach o mnie piszecie takie bzdury, a wystarczy grzecznie zapytać się u źródła''. Liczba spekulacji
Jak już wstawiacie zdjęcia pod postami o mnie, to wstawiajcie jakieś aktualniejsze, a nie sprzed 3-4 lat albo jakieś zakłamujące rzeczywistość przeróbki. xD Nie wiem, czy niektórzy tutaj nie wiedzą, że wygląd zmienia się zarówno podczas czynnego uzależnienia, jak i po jego zwalczeniu. Tak jak pisałam na głównym koncie w 2021 - "na tagach o mnie piszecie takie bzdury, a wystarczy grzecznie zapytać się u źródła''. Liczba spekulacji
cinu4 +119
Jak tam neuropki? Sianie propagandy antykonfederackiej przynosi oczekiwane efekty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #4konserwy
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #4konserwy
Mieszkacie z swoimi różowymi, ona się tak zesrała że zapchała kibel, kto ten kibel udrażnia?
Kto udrażnia kibel w związku po zasraniu go przez różową