Wpis z mikrobloga

@Ksut_Melodi: Bez przesady. Kiedyś po prostu normy obyczajowe zapewniały mężczyznom mocny cope na zasadzie - „szukaj, staraj się, bądź miły, a na pewno znajdziesz miłość, bo wyglad u mężczyzn nie ma znaczenia, poza tym twoj wyglad jest ok”. Te same normy temperowały hipergamie kobiet wskazując, ze nie są takie wspaniałe, ze nie mogą być zbyt rozwiązłe, bo „żaden ich nie zechce”. Dzisiaj nie ma norm, zmieniła się demografia, pojawił Internet
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi i kiedyś było niby lepiej? Ja nie chciałbym być w sytuacji, że ktoś się ze mną kocha, bo nie ma szansy na lepszego. I gdy idę do łóżka z drugą osobą, to zawsze mam w głowie, że ona w tym czasie myśli o facecie lepszym ode mnie.
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi: no nie do końca prawda, bo już 15 lat temu byłem nazywany obrzydliwym karłem xD Myślę, że nic się przez lata nie zmienilo, kobiety od 1900 były uznawane za najpiękniejsze a faceci za podludzi, którzy muszą się o nie specjalnie starać używając biało-rycerskiego kodeksu honorowego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@rekkin: Szczerze? No i git, z takim robotem Ty będziesz Panem a jak będzie Ci potrzeba trochę emocji w postaci pokłócenia się czy coś to takiemu robotowi powiesz, żeby się p-----------ł o byle co. Jak będzie Ci za dużo nerwów to powiesz, że ma przestać. Git będzie xd
  • Odpowiedz