Aktywne Wpisy

2Girls_1Cup +51

zeroR3 +55
Dla mnie najgorszy w tym trailerze jest sam scenariusz. Takie rzeczy, jak mikstury, magia itd. są do przeżycia, natomiast samo to, co dzieje się w trailerze to historia randomowej Mary Sue. Mądra, silna kobieta kontra zabobonni wieśniacy. Ona wie lepiej, ale nikt jej nie chce słuchać, więc uciśniona walczy z zacofanym patriarchatem. Częściowo była to próba wzorowania się na pierwszym trailerze wiedźmina 3, tylko kompletnie pozbawiona emocji jemu towarzyszących. W trailerze Wiedźmina

Potem często jestem chwalony, że nie pytam po 100 razy, albo że mam dobrą pamięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś próbowałem nagrywać zwykłą wbudowaną nagrywarką w teams, ale ciągle rozmówcy mówili "nie, nie trzeba nagrywać to jest banalnie proste" po czym po 50 krokach + 20 kolejnych wymyślonych procesach w Jira człowiek gubił się co trzeba zrobić.
Ps. Kocham pracę zdalną, bo na żywo to bym sobie nie na grał. Pewnie za kilka lat AI zastąpi takie upośledzone małpy jak ja, ale chociaż coś zarobię do tego czasu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#programista15k #truestory #korposwiat
Próbowałem screenPresso, ale tam za dźwięk trzeba dopłacić do wersji pro xd
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mój sukces to to, że lubię swoją pracę i nie wstaję z myślą - o bosze znowu do roboty.