Wpis z mikrobloga

#przegryw #looksmaxing #blackpill #poradnik #bekazgrubasow #tinder #zwiazki

Dobra zdenerwowaliście mnie Ci co umyli dupę czy schudli i myślą, że looksmaxxowali i więcej się nie da. Da się, tylko trzeba mieć hajs i to jest zasadniczy problem i nie ma czegoś takiego jak bogaty przegryw. Najwyżej bogaty kukold idiota.

Poziom podstawowy:

krem nawilżający, krem z filtrem, peeling, szampon, odżywka, żel, szczoteczka soniczna, nić dentystyczna, dezodorant, perfuma, olej arganowy, pumeks

często zmieniać piżamę i pościel
małe płatki we włosach to niekoniecznie łupież, może to być sucha skóra głowy

dieta: bez wdawania się w szczegóły to masz cały dzień jedzenia zaplanowany i najlepiej na 2 dni, albo i 3 wydzielasz porcje do takich szklanych pojemników z ikea. Jak nawet w przepisie jest jakiś cukier to masz wysrane, bo liczy się 80% diety, żeby było wartościowe i kaloryka w zależności od celu.

Alko i palenie odpada. Warto też nawet czasem zrobić małą głodówkę.

trening: https://wykop.pl/wpis/58179965/czeste-bledy-cwiczacych-na-silowni-dlaczego-nie-ro

spanko - zarezerwowane 8h

farmakologicznie powstrzymanie łysienia
aparat ortodontyczny, wybielanie
Wymiana garderoby

A teraz faktyczny looksmaxing

Zabieg dwuszczękowy, osteoplastyka, rhinoplastyka, implanty generalnie koszt powinien się zamknąć w około 100k
Najtańszy do zrobienia jest nos, ale my tu wiemy, że liczy się szczęka.

Jeśli chodzi o sterydy anaboliczne, to w przypadku przeciętnego ryja mogą jak najbardziej pomóc w uzyskaniu ONSów i FWB. Znam takie historie. Ja nie jestem przekonany mimo wszystko.

A na wzrost to chyba nic się nie poradzi. Wkładki raczej warto, ale przedłużenie kości nie sądzę.
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maximus_Wykopus_Dickus: No ale tyle starań i ciężkiej pracy tylko po to żeby zamoczyć? Wszystko po to żeby zaimponować kobietom żeby jakaś łaskawie odsłoniła szparkę? Podczas gdy Mokebe albo inny Enrique po prostu istnieje i roocha na prawo i lewo. Tak zrozumiałem, popraw mnie jak mówię źle, ale brzmi po tym zdaniu brzmi jakbyś się szykował na bycie betabankomatem jakiejś wyszalałej już Julki. Ja ćwiczę nie dlatego żeby zamoczyć ale po
  • Odpowiedz
@JohnWayneGacy: A jakie znasz większe problemy (poza ciężkimi chorobami czy poważnymi problemami finansowymi) niż "brak zamoczenia"?

"Brak zamoczenia" jest w sumie równoznaczny z samotnością, brakiem relacji miłosnej, a w dalszej perspektywie rodziny. Im dłużej ktoś jest samotny, tym większa szansa, ze samotnym pozostanie. Z czasem koledzy poznikają, bo "zamoczą" i pozakładają własne rodziny albo będą przegrywali swoje życie w samotności - w każdym razie życie towarzyskie się skończy. Dawne rozrywki
  • Odpowiedz
@Blackmore:

A jakie znasz większe problemy (poza ciężkimi chorobami czy poważnymi problemami finansowymi) niż "brak zamoczenia"?

Mam nadzieję że ich nie poznasz na własnej skórze, ale ja np przeżyłem próby morderstwa, prześladowców, całkowite wykluczenie społeczne, bezsensowna śmierć wielu osób i znieczulica ludzi w pobliżu, które często nawet miały bekę że ktoś cierpi i to nie oni. Nawet nie rozumiem motywacji tych ludzi, dlaczego robili takie świństwa a się jednak uważają
  • Odpowiedz
Jeśli chodzi o sterydy anaboliczne, to w przypadku przeciętnego ryja mogą jak najbardziej pomóc w uzyskaniu ONSów i FWB. Znam takie historie. Ja nie jestem przekonany mimo wszystko.

@Maximus_Wykopus_Dickus: a stosowanie sterydow to juz nie jest przegryw?
  • Odpowiedz
@JohnWayneGacy

No ale tyle starań i ciężkiej pracy tylko po to żeby zamoczyć? Wszystko po to żeby zaimponować kobietom żeby jakaś łaskawie odsłoniła szparkę?

Tak. Z czym masz problem? Biologicznie jedynym celem w życiu jest jedzenie i rozmnażanie.
Tak, robisz te wszystkie działania "dla siebie", żebyś miał korzyść z posiadania pindy.
  • Odpowiedz
@JohnWayneGacy: Jakbym ćwiczył by zaruchać to bym już się dawno poddał, bo i tak nie zaruchałem. Jak zarobię na łamanie kości mordy to bym to zrobił. Śmiech tylko z tych informatyków 15k co narzekają na pysk, a nie myślą o żadnej operacji. Poza tym podróże i prostytutki, więc bluepillowe debile, a nie przegrywy z nich są.

@TormentedSoul Nie wiem no. Zależy czy te operacje to dla Ciebie majątek
  • Odpowiedz