Wpis z mikrobloga

@derton778: Co to wolny czas. Nie wiem, jak Ty ale jak pracuje się po 12h dziennie to ciężko mieć zagwozdkę co robić w wolnym czasie. A jak lubisz gry to polecam zacząć grać w szachy jest dużo turniejów i to jest ten plus, że możesz iść grać w "grę" z ludźmi na żywo nie mając dużych umiejętności :D
  • Odpowiedz
@derton778: A pracujesz? Ew. zarabiasz jakoś?
Jakie masz zainteresowania prócz gier i komputera?

Chodzisz na siłkę to przyłóż się do diety, gotuj sobie. Dorzuciłbym do tego jakieś cardio aby wyrobić sobie kondycję, bo pewnie kiepsko z nią skoro tyle czasu siedzisz przed kompem. Więc wrzucasz bieganie i rower. Na rowerze możesz zwiedzać okolicę, bawić się w jakiś geocaching, może jakiś wypad do lasu i zrobić tam sobie mały obóz, zjeść mięsko
  • Odpowiedz
Ucz sie jakiegos jezyka, nie pozalujesz. Ja chodze jeszcze na scianke wspinaczkowa, czytam i ogladam sporo filmow. Do tego jakies wyjscia do kina, na piwo, rower, poker czy wycieczki.
  • Odpowiedz
@derton778 Trenuje bjj 4-5x w tygodniu, siłownia 2x, czytam książki, robię ok 100km na rowerze tygodniowo. Homeoffice, żona, pies, czasami jakiś fortnite na konsoli. Trzeba sobie tak ułożyć plan dnia, aby na wszystko wystarczyło :))
  • Odpowiedz
  • 0
@derton778 Ja mam sporo zainteresowań ale mało czasu, też ze względu, że pracuje na dwie zmiany, dyżury nocne i praca fizyczna to ja właśnie wolny czas pożytkuje na granie w gry XD jeśli ci to sprawia frajdę to czemu ci to tak bardzo przeszkadza? nikt cie z twojego wolnego czasu nie rozliczy, a i tak juz dużo robisz bo silownia I bjj to ciężko razem połączyć.

jedyna rada ode mnie, to ja
  • Odpowiedz