Wpis z mikrobloga

#biedanonim
#rozowepaski uwielbiają zakapiorów, którzy wszczynają bójki są agresywni itp. Jeśli tak ma to wyglądać, to nie mam zamiaru być atrakcyjny dla tych zwierząt. Oczywiście gdy ktoś do mnie zacznie startować, to nie będę stał jak p---a, tylko będę się bronił, ale nigdy nie będę do nikogo pierwszy zaczynał - tylko się bronił. Nigdy nie będę pił alkoholu, nigdy nie będę ćpał, nigdy będę inicjował agresji, ani łamał świadomie prawa. Serio wole być taki i być sam niż być agresywnym zwierzęciem atrakcyjnym tym samym dla innych zwierząt płci przeciwnej.
#takaprawda #przegryw #blackpill #redpill #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.

• 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AlienFromWenus: to prawda, w punkt. Widzisz nawet przegryw mizogin się z Tobą zgadza i to nieironicznie. Na tym polega tragedia życia, że w pewnym sensie istniemy w rzeczywistości gry o sumie zerowej. Nie da się zrobić tak, żeby nikt nie ucierpiał, da się zrobić często tylko tak abyś Ty nie ucierpiała. I to jest smutne, dlatego też uważam, że jeżeli piekło istnieje to ta rzeczywistość jest piekłem.

To co napisałaś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Zaradność ty bycie imprezowym dynamiczniakiem, który wie gdzie iść coś dobrego zjesc, zna fajne miejsce na piwko, ma mnóstwo znajomych a nie wartości materialne xD
@choochoomotherfucker o jak zawsze w takim watku pojawiasz się ty, typowa pick me girl o jaka ty jesteś inna niż wszystkie xd

• Odpowiedz