Aktywne Wpisy
spirityfree +137
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Dzis dostalem oferte pracy w malym rodzinnym biznesie. Jakies 30-40 pracownikow. Chce zaznaczyc ze to nie Januszex, to bardzo dochodowa firma z bardzo mala konkurencja na rynku. Tylko 3 firmy w kraju operuja na tym rynku, pewnie nie wiecej niz 30 w calej Europie.
Dostalem oferte prowadzenia calego dzialu, zajelo by mi to jakies 50/60% czau pracy. Reszte moglbym spedzic na ogladaniu filmow lub usprawnienia systemu. Jezeli zdecydowal bym sie robic wiecej to dostal bym okolo 20% podwyzke plus moglbym sie rozwijac. Bardzo naciskaja tam na dobra atmosfere w pracy. Interview mialo trwac 30 min, wyszedlem po prawie 2 godzinach rozmow o sobie, moich zainteresowaniach i co bym chcial robic co by mi odpowiadalo.
W sumie bardzo mi sie spodobalo i chcieli juz ze mna dzis podpisywac umowe, jednak powiedzialem ze chce sie z tym przespac. Po prostu sie boje, nie jestem dobry w relacje z ludzmi i dlatego pasowala mi praca w korpo, chociaz nie lubilem tej pracy to z nikim nie musialem rozmawiac wystarczylo zrobic swoje i odpisac na pare maili i do domu.
Nie wiem co robic, lepiej siedziec w korpo i klepac do emerytury to samo, czy wyjsc ze strefy komfortu i sprobowac czegos co moze na prawde bede lubil i byc w pracy gdzie kazdy wie jak masz na imie. Moze jakis madry Mirek doradzi.
#pracbaza #praca #januszex