gpvx gpvx 04.05.2023, 08:05:44 1 + Fajnie Totalizator dba żebym nie tracił kasy na głupoty - od chyba miesiąca nie działają wpłaty na lotto.pl :)#lotto źródło: lotto Pobierz
beelzebub-chan beelzebub-chan 04.05.2023, 08:16:42 via Wykop 0 + @gpvx: dbają chyba specjalnie o Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) mi w aplikacji działa (na stronie nie sprawdzałam)
Gandalfo Gandalfo 04.05.2023, 08:22:36 via Android 0 + @gpvx: nadal przez strone nie dzialaja doladowania. "W związku z prowadzonymi pracami modernizacyjnymi płatności kartą są obecnie niedostępne." Taka sama dostalem odpowiedz z infolinii.
ZygmuntTamburino ZygmuntTamburino 04.05.2023, 09:01:12 via Wykop 0 + @gpvx: dokładnie tak! nawet im maila napisałem i oto odp:Szanowny Kliencie, uprzejmie informujemy, że w ostatnich dniach mogły wystąpić przejściowe trudności związane z poprawnym działaniem naszego serwisuPokaż całość
gpvx gpvx 04.05.2023, 10:26:05 via Wykop 0 + Błąd Ups jest przy próbie wpłaty BLIK, a po wybraniu banku wylatuje 404 źródło: lotto2 Pobierz
gpvx gpvx 04.05.2023, 10:38:27 via Wykop 0 + Czat Lotto:Kiedy będą działać wpłaty na stronie ?Niestety nie mamy informacji odnośnie czasu, staramy się przywrócić wszystko jak naszybciej.Tylko że wpłaty już chyba czwarty tydzień nie działają...Bardzo przepraszamy za niedogodności, prosimy jeszcze o cierpliwość.
#lotto
Szanowny Kliencie,
uprzejmie informujemy, że w ostatnich dniach mogły wystąpić przejściowe trudności związane z poprawnym działaniem naszego serwisu
Niestety nie mamy informacji odnośnie czasu, staramy się przywrócić wszystko jak naszybciej.
Bardzo przepraszamy za niedogodności, prosimy jeszcze o cierpliwość.