Wpis z mikrobloga

Wczoraj trafiłem na tego couba i ogarnąłem, że seria będzie mieć premierę na lato. Niby niecodzienny pomysł, ale po chwili zastanowienia - sytuacje, że postać traciła swoje okulary zdarzały się już wielokrotnie, z tym że to były incydenty. Tutaj ich zapomnienie ma być głównym motywem przewodnim. O ile jestem w stanie zrozumieć że dziewczyna mogła ich zapomnieć jednego dnia, to takim cudem seria na tym chce jechać bez przerwy? Manga jest wydawana od listopada 2018 i ma już prawie 100 rozdziałów. Abstrahując od tego - mogę sobie tylko zgadywać że te jej "zgubienie" okularów jest celowe żeby się zbliżyć do kolesia, u którego widzi zainteresowanie swoją osobą i ona też się nim zainteresowała ale pod pretekstem pomocy chce go sobie testować. Spoko, ale tak przez 100 chapterów? Naprawdę ciekawi mnie jaki jest na to ogólny zamysł, ale mangi mi się czytać nie chce.

Na pewno będę oglądał, bo lubię tego typu serie, z tego też względu Boku no Kokoro no Yabai Yatsu (polski tytuł - Czarne chmury w moim sercu, manga będzie wydawana w Polsce) z tego sezonu jest jednym z najchętniej oglądanych przeze mnie tytułów.
No i wciąż czekam na restart
Kubo-san_ ()
#anime #animedyskusja #s------------------------a #sukimega
tamagotchi - Wczoraj trafiłem na tego couba i ogarnąłem, że seria będzie mieć premier...
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tamagotchi: bardzo ładna animacja, jestem zbaitowany od pierwszych artów. i też nie wyobrażam sobie jak się udało pociągnąć gubienie okularów przez 100ch
  • Odpowiedz