Aktywne Wpisy
Davn +230
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Zwyczajowa, jedna w roku, wyprawa do Torunia (no czasem są dwie).
Z Fordonu ruszyłem krajówką DK80, a potem DDRem wzdłuż niej. W Toruniu objechałem 4 forty zewnętrznego pierścienia Twierdzy Toruń i parę pomniejszych pierdół względnie po drodze między nimi. Trzy z nich za bramą, zabite dechami, czego oczywiście byłem świadomy (ale "zbieram" je jak pokemony, czy co tam teraz młodzież zbiera), czwarty - rzeczywiście IV, był odrestaurowany i prezentował się świetnie. Kiedyś wpadnę tam samochodem zwiedzić dokładniej.
Powrót DDRem po śladach dawnej wąskotorówki.
Średnia do Torunia 25.5 pod wiatr, średnia z Toruniem 26.6 z wiatrem, średnia wycieczki 24.1 XD uwielbiam kręcenie się po dziurach.
Swoją drogą, świetne są wymarłe miasta w majówkę czy w boże ciało. Pustki na ulicach i chodnikach są o wiele bardziej puste niż w zwykłą niedzielę.
-------------------------
#kwadraty
Jakieś 3 wpadły na obrzeżach Torunia, gdzie zapewne przejeżdżałem samochodem, albo i na piechotę byłem, no ale bez Stravy.
Max square: 21x21 (-)
Max cluster: 665 (-)
Total tiles: 2160 (+3)
#rowerowyrownik #wykoptribanclub #ruszbydgoszcz
Skrypt | Statystyki
Komentarz usunięty przez autora
Tu kwadraty wpadli:
@cult_of_luna: to pewnie zależy czy wartownik na rogatkach Torunia Cię rozpozna, że już raz byłeś tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)