Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +105
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
mam samochód kia ceed z 2010. zawsze tankuję w niej benzynę 95. Czy mogę też tankować 98? zwłaszcza jeśli są w ten samej cenie? czym to się różni? czy można te paliwa "mieszać" tzn nalać 98 jeśli mam np pół baku 95?
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
Pani "bodzia" chyba nie jest swiadoma faktu ze w kambodzanskiej odysei po pas w brudzie" rzeczy takie jak szczerosc i prawda sa w tej samej kategorii co " praca" ( w normalnym rozumieniu tego pojecia).
Czyli sa kategorycznie ZAKAZANE !!!
Maja byc tylko peany wychwalajace Gape z Tharongiem podkreslone lukrem, cukrem i slodycza. I to wiadrami slodkiego tak zeby Tharongu i Cukrowej ostatnie zeby szybciej wypadly ( bo z wizyt u dentysty bedzie mozna zrezygnowac co wiaze sie wiekszymi oszczednosciami na wazniejsze sprawy )
PS. Bylo wiecej komentarzy w podobnym tonie opisujacych brud i syf jak Gapciowie wokol siebie robia ale wiadomo ze Gapa "popracowala na laptopie " i komentarze pospadaly.
@jerzy_poniedzialek: na gniocie pojawili się nowi goście, Twarogowa leży pewnie sztywna, Gapa też chyba mocno skacowany, a DżunQ może płacze w kącie, bo rodzice znowu chleją.