Aktywne Wpisy
biauekWladcaJajek +201
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane
Lubię sobie patrzeć jak ludzie są odklejeni z cenami i zdarza mi się czasem przeglądać ogłoszenia mieszkań na wynajem na grupach na Facebooku z różnych miast. Wczoraj znalazłem ogłoszenie z Warszawy. Właściciel wprost napisał, że mieszkanie jest po Babci (pisał o niej zawsze z dużej) i jest w stanie oryginalnym, wystrój czysty PRL, mogący robić za wystawę muzealną tak dobrze jest zachowany klimat. Właściciel postanowił zostać rentierem rekinem biznesu na mieszkaniu, które
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na główną drogę wyjedziemy około 5.40. Bilet kosztował mnie 18 zł.
I tak się dzieje życia cud ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hemingwayy: jest, czytanie już któryś raz tego samego wpisu jak ten który op wstawia co jakiś czas żeby plusy się zgadzały.
@Hemingwayy: Ja jeździłem bardzo rzadko i był swojego rodzaju klimacik.
Komunikacja publiczna w tym kraju to syf i już dawno powinna być zlikwidowana.
Szkoda kasy na te całe dworce, przystanki itd, bo nic z tego nie ma xD
Z dzisiejszymi cenami nigdy nie wiadomo.
Ludzie z mojej pracy, którzy dojezdzaja po 50km płacili 400zl za bilet, teraz płacą 600zl, bo paliwo poszło do góry xD
pks lublin widze xd