Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na główną drogę wyjedziemy około 5.40. Bilet kosztował mnie 18 zł.
@Hemingwayy: najgorzej jak jedziesz skacowany po imprezie, a ludzie do roboty wyginają i patrzą na Ciebie jak na intruza z mieszanką pogardy i zazdrości zarazem.
@jmuhha ehhh, nawet zarzutki schodza na psy na nowym wykopie. Na starym wykopie to byś napisał pesnie nową zarzutkę, a tak to wrzucasz po raz kolejny tę samą. ( ͡°ʖ̯͡°)
@jmuhha 18zl za autobus... #!$%@?. Komunikacja publiczna w tym kraju to syf i już dawno powinna być zlikwidowana. Szkoda kasy na te całe dworce, przystanki itd, bo nic z tego nie ma xD
Jak w meczu Legia-Aston Villa padnie więcej niż 5 goli, to losowy plujsujący mirek, nie zielonka i nie z czarnej listy, dostanie 1916 zł. #rozdajo #mecz #legia
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na główną drogę wyjedziemy około 5.40. Bilet kosztował mnie 18 zł.
I tak się dzieje życia cud ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hemingwayy: jest, czytanie już któryś raz tego samego wpisu jak ten który op wstawia co jakiś czas żeby plusy się zgadzały.
@Hemingwayy: Ja jeździłem bardzo rzadko i był swojego rodzaju klimacik.
Komunikacja publiczna w tym kraju to syf i już dawno powinna być zlikwidowana.
Szkoda kasy na te całe dworce, przystanki itd, bo nic z tego nie ma xD
Z dzisiejszymi cenami nigdy nie wiadomo.
Ludzie z mojej pracy, którzy dojezdzaja po 50km płacili 400zl za bilet, teraz płacą 600zl, bo paliwo poszło do góry xD
pks lublin widze xd