Aktywne Wpisy
nowszyja +17
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
źródło: krakow
Pobierz
washington +606
#mecz #kanalzero #reprezentacja
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Z racji że mamy tu samych ekspertów to mam dwa pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Kilka lat temu otrzymałem w darowiźnie od rodziców według aktu 2/3 z 2ha+2 budynków gospodarczych. Nikt nigdy nie był tam zameldowany. Na geoportalu jeden budynek widnieje jako "m" ale uznaję to za błąd bo wiążący to jest akt notarialny a nie strona. Czy to mnie wyklucza z możliwości wzięcia tego kredytu?
Przez 3 lata nie mogę dokonać nadpłaty, ale jeśli spłacę kredyt w 7 lat to rozumiem że mogę zrobić z tym mieszkaniem co tylko będę chciał tzn. wynajem/sprzedaż?
eh, już bym wolał jakby tego nie było. Ustawa nie podpisana a tu ludzie wpłacają zaliczki, zadatki, rezerwacje XD pewnie 1 lipca to zostanie parter od strony skarpy w Zajączkowie Dolnym a ceny wy$%^&la w kosmos XD
@Imgroot: no to lepiej zapytaj się w urzędzie jak to jest finalnie ;)
@Imgroot: Wykluczeniem jest prawo własności lub spółdzielcze własnościowe prawo do lokalu mieszkalnego lub domu jednorodzinnego.