Aktywne Wpisy

Zoyav +3
czemu windows jest taki archaiczny i stoi miejscu w rozwoju od lat? android, ios czy macos mają aktualizację co roku a najnowszy windows jest z 2021, wcześniejszy 10 był z 2015 co oznacza 6 lat bez aktualizacji
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows

frugASS +177
źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierz

I pytanie, od jakiegoś czasu w reklamach wyskakuje lek na spanko, tak się ogłaszają, że to taki pierwszy lek nasenny bez recepty - pamieta ktoś co to był za lek? Bo totalnie wypadło mi to z głowy #kiciochpyta #narkotykizawszespoko
Co do pytania - zolpidem jest uznawany za lek narkotyczny i bywa na listach zbanowanych przez e-lekarzy, ale wiem, że na tagu chłopaki mieli jakąś stronę która im przepisywała, musiałbyś się zainteresować, popytać.
Jak masz 200zl płacić za recke za zolpi + cena leku w aptece to lepiej byłoby poszukać i kupić
Przy melatoninie trzeba mocno dbać już o higienę snu i trzymać się wyznaczonych godzin brania leku, co u mnie niestety odpada
Możliwe, że z reklamą chodziło mi o lek zawierający Doksylaminę (Dorminox), znalazłam właśnie, wczytam się czy ma to jakiś sens
Powodzenia!
źródło: image_2023-04-24_064517370
Pobierz@Kremufka2137: namawianie do przestępstwa? wow
@FalkyFox: A jaką dawkę bierzesz? Może za dużo, nasennie bierze się małe dawki.
@sykselek Wiem, zdaje sobie z tego sprawę, chce mieć na czarną godzinę, gdy zwyczajnie nie śpię i leżę do rana w łóżku bez spania. Mam
A bierzesz też jakiś inne leki od psychiatry? Bo to w sumie one mogą powodować bezsenność lub inne działanie trittico. Ale to inny mechanizm działania niż Zolpi i niekoniecznie musi zadziałać.
Z zolpi raczej nie będę mieć problemu, miałam już kiedyś i starczył mi na baaaaaardzo długo. Kiedyś ciągotki do rekreacyjnego brania leków były czy innych środków były, ale doszłam do wniosku, że to był dosłownie hyperfocus na substancje roznegorodzaju spowodowany ADHD xDDD Co teraz mnie śmieszy, bo byłam dosyć aktywna na tagu narkotykizawszespoko, a teraz moją największą używką jest herbata matcha.
No, ale mechanizm adhd
Ale dziękuję! Spróbuję coś jeszcze ogarnąć:3