Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cpt_foley:

Napisz na wykopie ze zarabiasz 15k majac 25 - nikt nie powie ze to bait bo podobno tak sie zarabia i to jest minimum egzystencjonalne teraz

Napisz ze do 25 roku zycia zaliczyles 25 lasek - na pewno troll niemozliwe bo ja przeciez nawet trzech nie mialem wiec niemozliwe powtarzam NIEMOZLIWE zeby ktos mial takie powodzenie

Ech ()
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska p-----e, gdzieś mam twoje życie prywatne. Jak dla mnie to pomiędzy tymi 25 laskami mogłeś posuwać dziesięciu typów, nic mi do tego. Ale sposób w jaki piszesz jest tak skrajnie cringowy, tak obleśny że s----a wylewa się spomiędzy liter. Wcale nie uważam że jestem jakimś lovelasem ale nigdy nie przyszło mi liczyć swoich partnerek seksualnych i pisać randomom z wykopu że koleżanki polecały mnie między sobą. Przemyśl chłopie i nie
  • Odpowiedz
@cpt_foley: Myslisz ze interesuje mnie zdanie o mnie jakiegos spoconego wykopka na portalu ze smiesznymi obrazkami? Im bardziej jestem hejtowany tym bardziej utwierdzam sie ze mam racje w tym co pisze i w tym co robie bo hejtujecie mnie z zazdrosci i nie mozecie przebolec jakimi jestescie smutnymi kapucynami w porownaniu do przebojowego mnie ktoremu laski same wskakiwaly do lozka jak mieszkalem w akademiku. Takie sa fakty.
  • Odpowiedz
@Marakuja: W internecie taki cwany jestes a na zywo bys sie nie odwazyl mi w twarz powiedzic ze jestem petem. Uwierz mi nie odwazylbys sie. A nawet jakbys sprobowal szczescia to dostalbys takie dzialo ze bys sie zlozyl jak scyzoryk.
  • Odpowiedz