Aktywne Wpisy
asadasa +3
Ehh mircy ale się zauroczyłam, aż mnie serducho boli. Ale wyczuwam że on stracił zainteresowanie, bo znów wchodzi na tindera i przestał aktywnie pisać tak jak to robił do tej pory. Wpatruję się w telefon licząc że przyciągnę go myślami i do mnie napisze. Powiedział że mnie zaprasza na kolejne spotkanie którego szczegóły ustalimy potem, no i to 'potem' trwa i trwa... Tracę nadzieję (i zmysły). Jeśli jakiś mirek doświadczony w randkowaniu
Viado +46
To jest niesamowite i straszne jak ludzie uwierzą we wszystko jeśli tylko jest to puszczane w mass mediach i argumentowane tym że tak twierdzą "naukowcy". Pamiętam od dziecka jak straszono nas że zaraz morze się tak podniesie że zaleje hel i w ogóle pół polski. A tymczasem w praktyce - poziom wody jest dalej na tym samym poziomie.
Obecnie bardzo forsowana jest narracja o "katastrofie klimatycznej" spowodowanej CO2 który ma rzekomo wpływać
Obecnie bardzo forsowana jest narracja o "katastrofie klimatycznej" spowodowanej CO2 który ma rzekomo wpływać
Musiała wybrać sobie akurat takie, które polega na ocieraniu o hebanowego knebla.
#zwiazki #zdrada #lewandowska #seks #logikarozowychpaskow #pytaniedorozowychpaskow #cuckold #p0lka #malzenstwo #betabankomat #blackpill #afera
laska ma swoje lata (trzydzieści już za nią)
poznali się z Robertem jak byli młodzi
wątpię czy mają intercyzę
zabezpieczyła swoją przyszłość robiąc sobie dzieci z Robertem
teraz może wywijać jak chce
rozwód? proszę bardzo... majątek na pół tylko dlatego że na zgrupowaniu sportowym 20 lat wcześniej przyczepiła się do najlepiej rokującego piłkarza
@wykop14 tak jak stara baba którą czyta kolorowe gazety i cieszy się z każdej dramy znanych osób. Jeszcze #!$%@?łeś tyle tagów, jak stara baba którą chodzi po wsi i #!$%@? każdego sąsiada. Masz mentalność starej baby która nawet nie potrafi wymyślić coś swojego, tylko usłyszy coś gdzieś i będzie powtarzać, aż się rzygać chce.
@wykop14: "hebanowego knebla" - wyplułem kawę ze śmiechu XDDD
Mnie szokuje coś innego. Nie jestem fanem piłki nożnej, szczerze gardzę nią - ale Lewandowski to klasa sama w sobie, ciężka praca, talent, wiele sukcesów, duży majątek.
Normalnie książe na białym koniu co wyrywa wieśniarę z zadupia na salony.
I nawet takiego gościa, ten szon który mu wszystko zawdzięcza może go tak potraktować
Najwyraźniej #!$%@?ę możesz wyciągnąć z burdelu, ale burdel z #!$%@? nie
Z drugiej strony znam kobiety