Wpis z mikrobloga

Niby tylko taniec i tak dalej, ale teraz pokażcie czy żona Messiego lub Ronaldo tak wywija z obcymi chadami i pokazuje to całemu światu xD Albo czy zabiera ich ze sobą samolotem do innego kraju do hotelu

#lewandowska #p0lka
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopyto96: Wystarczy sprawdzić jak tańczy np. Georgina z bambo na oczach Ronaldo xD ale to oczywiście Ania ta najgorsza. Zioniecie nienawiścią do kobiet przez wasze niepowodzenia w życiu uczuciowym i seksualnym i zazdrościcie, gdy ktokolwiek się spełnia w nim.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: Ale to nie zadna Georgina tylko zwykla powiatowa "Anka". Ktorej o------o od slawy meza.
"Anka" jak to "Anka". Chcialaby "hot taniec". Ale powiatowosc tego jak to robi powoduje zwykle zazenowanie i wstyd.
  • Odpowiedz
  • 12
@Mamaboss: Nie, po prostu na szczęście moja kobieta nie wywija w taki sposób z żadnym alvaro. Dlaczego wy z góry zakładacie, że krytyka kobiet = przegryw XD
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Więc dlaczego przywołujesz np. Ronaldo, jeśli masz czarno na białym, że Georgina też zmysłowo tańczy (co gorsza w waszym mniemaniu z bambo - w końcu to niepełnosprawny człowiek w rozumieniu zazdrosnych polskich przegrywów)? Współczuję twojej kobiecie, o ile rzeczywiście ją masz, że znosi takiego dyktatora, który jej mówi co ma robić i jak ma się zachowywać xD
  • Odpowiedz
  • 14
@Mamaboss: Nie, po prostu moja kobieta nie ma potrzeby wykonywania takiego tańca z innym mężczyzną. Nie muszę jej niczego zakazywać. Jak jej współczujesz, że nie ociera się częściami intymnymi o innego mężczyznę, to twoje podejście, zachowaj takie pragnienia dla siebie, nie mierz wszystkich swoją miarą.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: pomijając to kim ona jest, to obciach na całego moim zdaniem. Rozumiem jakichś bieda celebrytów z polskich seriali czy prowadzących pogodę, że kręcą dupą w jakimś you can dance, żeby dorobić. Tutaj nie dość że milionerka, to mężatka i matka dwójki dzieci. Gdyby moja żona coś takiego zrobiła, to o------l na miejscu, i sam Alvaro też z ostrzeżeniem, a gdyby w dodatku puściła to do internetu, to rozwód. Trzeba
  • Odpowiedz
Wystarczy sprawdzić jak tańczy np. Georgina z bambo na oczach Ronaldo xD

@Mamaboss: to ty k---a porównujesz tango w smokingach w czasie gali do jakiegoś pocierania pierogiem o udo jak w wiejskiej dyskotece? XDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@RudyZibi: Posiadać można nieruchomość, a nie kobietę. Zresztą, co jest nadzwyczajnego w tym, że ktoś ma dziewczynę? Niewyobrażalne dla Ciebie, przegrywie?

A może chcesz podpisać jakąś umowę i wysyłam fotkę z siłowni ze swoją jak ją trzymam za dupę i zdjęciem z napisem nicku i płacisz 15k jak przegrasz, co ty na to? Może być u notariusza taka umowa?
  • Odpowiedz
@Kopyto96: przestań mitomanic, zaraz będzie jak przy tych wpisach na temat ćwiczeń wojskowych gdzie naraz wszyscy mieli firmę która im upadnie jak beda na te ćwiczenia musieli isc xD
To teraz każdy przegryw będzie twierdzil, ze ma kobietę xD
  • Odpowiedz
  • 1
@RudyZibi: spoko, ale ja mam to w dupie czy jakiś spierdoks z wykopu wierzy w mój związek, to nic w moim życiu nie zmienua. Jedynie mógłbym na tym zarobić tysiące złotych, gdybyś miał jaja i poszedł w ogień za swoją tezą, skoro mnie już obrażasz, to mógłbyś pokazać, że jesteś mężczyzną, ale czego wymagać od jakiegoś parobka.
  • Odpowiedz
"Anka" jak to "Anka". Chcialaby "hot taniec". Ale powiatowosc tego jak to robi powoduje zwykle zazenowanie i wstyd.

@Niedobry: cooo xD? Czemu powiatowosc?
  • Odpowiedz