Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +5
SaintWykopek +21
Czuje się w #!$%@? samotny, ostatnie trzy tygodnie nawet babcia do mnie nie dzwoniła. Nie mam się do kogo odezwać na tej emigracji, nie wyjdę nawet na pizzę bo zarabiam tu grosze.
#przegryw
#przegryw
@Mamaboss: jej biznes to zasługa pieniędzy lewandosia, bez niego byłaby NIKIM.
Oczywiście, sportowe sukcesy Ani są również tylko i wyłącznie zasługą Roberta.
@Mamaboss: Karierę w karate osiągnęła dzięki wujasowi, który ją odpowiednio poprowadził. A jeśli chodzi w WFF w przypadku kobiet to tylko kwestia odpowiedniej diety i genów które odziedziczyła po ojcu (przez hipergamię matki na ojców swoich dzieci, wybierają mężczyzn którzy mają lepsze geny od nich, więc wszytko co najlepsze Lewandowska odziedziczyła jedynie
Poza tym powiedz mi, która Polka trenująca karate, ma 5 mln. followersów na Instagramie dzięki tej dyscyplinie? ( ͡
Hiszpanii i uczyć się tańca z hiszpańskimi przystojniakami ;)
@Mamaboss: na tle roberta jednak bledna jest ta jej kariera, medialnie zwłąszca, kumite nie pokazuje się w telewizji, a Roberta zna każdy polak, pod względem statusu społecznego czy rozpoznawalności to ona jest daleko w tyle
Komentarz usunięty przez autora
no jeśli nie mają intercyzy to na 100% - a nawet jeśli mają to są jeszcze alimenty ;)
a tak poważnie nie trolluj już bo nie wierzę że to na poważnie
gdyby nie była żoną Roberta i bez jego pieniędzy i kontaktów to nierealne żeby cokolwiek osiągnęła xD