Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mistrzem jest chyba Ale Browar, który przywiózł na premierę swojego piwa w Warszawie beczki właśnie z gęstwą drożdżową. Z jednej strony mamy świetne warki, a później te same browary sprowadzają nas na ziemię.

@maniek5099: możesz rozwinąć ten temat? bardzo lubię AleBrowar, nie słyszałam o tej wpadce:)
  • Odpowiedz
@mlek: Konsument koncerniaków jest traktowany lepiej, kiedyś piłem Warkę Strong. Była kwaśna (nieszczelność w butelce najprawdopodobniej) napisałem maila i po podaniu numeru partii dostałem przeprosiny i całą gamę produktów grupy żywiec.
  • Odpowiedz
@strychnina77: to była chyba premiera N---d Mummy w 2012 roku w MiTo. Skończyło się tak, że wszyscy rozeszli się po innych lokalach na Dyniamit ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym przy jeszcze jednej premierze o ile pamiętam padło im chłodzenie. Na pewno odgrzebiesz to na browar.biz jeżeli masz ochotę...
  • Odpowiedz
@BrowarCiechan: Kolego przykładaj się bardziej do swojej roboty, bo Wasz PR niestety leci po równi pochyłej na Wykopie. Gdzie ten "@BrowarCiechan" co był kiedyś ech mniej "kija w dupie" a więcej luzu i kreatywności polecam.
  • Odpowiedz
@nic1: nic, myśle z @BrowarCiechan ma to gdzieś :) To już nie ten PR co kiedyś. W dalszym ciągu chętnie pije Grand Prix, drugi raz trefnego egzemplarza nie trafiłem ale myśle że jest ich troche na rynku...
  • Odpowiedz
@BrowarCiechan: Ale może napiszcie co u licha robi w butelce coś co wygląda jak gęstwa? Wystarczy napisać "widocznie doszło do błędu tu i tu", zdaża się, ale nie... :D Zero konkretów, "przekażemy" "żeby sytuacje nie miały miejsca..." :D
  • Odpowiedz