Aktywne Wpisy

KratosBogWojny +11
O żesz k---a, niby człowiek wie, ale jakbym był kobietą i miałbym świadomość, że podczas porodu pęknie mi p---a, albo lekarz wjedzie we mnie nożycami na pełnej k----e, żeby tą p---ę rozciąć to choćby mi bronią grozili to bym w ciążę nie zaszedł, nie ma c---a xD.
W komentarzch oczywiście informacje, że pękanie p---y to normalka.
Który kretyn tak zaprojektował ludzi xD
#dzieci #porod #demografia
W komentarzch oczywiście informacje, że pękanie p---y to normalka.
Który kretyn tak zaprojektował ludzi xD
#dzieci #porod #demografia
źródło: 934
Pobierz
wfyokyga +55
Ludź spadł ci guwniak, zaraz ci podam
źródło: temp_file8086857561237007442
Pobierz

zwolnili Ratajszczaka który był autentycznie specjalista i wsadzili jakąś dziunię po znajomości i teraz ustawiają dalsze stanowiska
#wroclaw
źródło: temp_file.png8929651697111953792
Pobierz@mroz3: się módl żebyśmy wszyscy nie skończyli jak stadnina w Janowie
Komentarz usunięty przez moderatora
https://oko.press/krzyzyk-na-pis-na-107-miast-prezydenckich-rzadzic-beda-tylko-w-6-ko-w-28-triumf-niezaleznych
@Gluptaki: no i z czego rżysz głąbie? Jaka jest różnica między mianowaniem przez prezesa a wałami Sutryka?
@kazal: w sumie dlaczego? Tusk na socialach dokladnie taka narracje prowadzi, teraz wrzuca na tiktoka filmiki, ze za jego czasow maslo bylo po zlotowce xd Jeszcze mówi nawet "moja cena to było" xdd
@Instrybutor_z_Orlenu: Dlatego, że Tusk ma mało betonowego elektoratu i ludzie, którzy na niego zagłosują w wyborach, głosują na niego "pomimo" wad platformy, ponieważ jest to jedyna siła, która może w tym momencie konkurować z PiSem. Sądzę, że większość jego