Wpis z mikrobloga

@mroz3: PiS ma wystawić Macierewicza (XD) w następnych wyborach, więc jakby podarowują Sutrykowi kolejną kadencję. Nie ma żadnego niezależnego kandydata, prawda? Zagłosowałbym nawet na Mietka spod monopolowego, bo jest szansa, że podobnie jak małpa myliłby się tylko w co drugiej decyzji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gluptaki: No i co z tego? Przecież nie uciekają bo im Sutryk robi przekręty, tylko bo to największe miasta w Polsce z największym rynkiem pracy. Przecież tak samo ludzie nie wyjeżdżają do Belgii bo są tam zamachy, usuń konto.
  • Odpowiedz
Współczuję Ci (a może zazdroszczę?) tak prostolinijnego i zero-jedynkowego postrzegania świata.

@kazal: w sumie dlaczego? Tusk na socialach dokladnie taka narracje prowadzi, teraz wrzuca na tiktoka filmiki, ze za jego czasow maslo bylo po zlotowce xd Jeszcze mówi nawet "moja cena to było" xdd
  • Odpowiedz
w sumie dlaczego? Tusk na socialach dokladnie taka narracje prowadzi, teraz wrzuca na tiktoka filmiki, ze za jego czasow maslo bylo po zlotowce xd Jeszcze mówi nawet "moja cena to było" xdd

@Instrybutor_z_Orlenu: Dlatego, że Tusk ma mało betonowego elektoratu i ludzie, którzy na niego zagłosują w wyborach, głosują na niego "pomimo" wad platformy, ponieważ jest to jedyna siła, która może w tym momencie konkurować z PiSem. Sądzę, że większość jego
  • Odpowiedz
  • 0
@Darth_Gohan @maybenot33 Akurat z Jacą i poparciem PO i Nowoczesnej jest tak, że on się z wszystkimi przed wyborami dogadał, a następnie wszystkich wydymał bez mydła. Więc może i startował z poparciem, ale dziś go raczej nie ma.
  • Odpowiedz
@Iudex:No tu się nie zgodzę, że poparcia od PO i Nowoczesnej nie ma. W kwestiach regionalnych tam się może i kłócą, ale Jacę generalnie traktują jak partnera na szczeblu centralnym bo się chłopak mocno angażuje w te ruchy samorządowe które dla PO są ważne. Także cholera wie jak to się skończy przy wyborach. Czy środowisko lokalne będzie na tyle mocne żeby załatwić Jacusiowi kontrakandydata czy dalej się łasimy bo struktury
  • Odpowiedz
@mroz3: Kiedy ostatnio byłeś w zoo? Nie wiem jak stadnina, ale zoo to dramat obecnie. Rok temu w wakacje byłem 2 razy oprowadzać znajomych zza granicy i dwa razy musiałem przepraszać za wybór atrakcji. Tak byłem zafixowany na tym że wrocławskie zoo jest super (ze wspomnień) że mimo niedowierzania z ich strony wprowadziłem ich na tą minę. I to wszystko podlane biletami za chyba 80zł od osoby?
  • Odpowiedz