Wpis z mikrobloga

Witam serdecznie wszystkich, kogo pytać jak nie was? W weekend planuje wziąć swoją myszke na hotel i pobawić się po dragach tylko nie wiem w ktora strone pojsc? Koka? Kryształ? Zależy nam na dzikim seksie, po czym jest najlepiej i dlaczego?
#n-------i #k-----a #mdma #narkotykizawszespoko #s-x #s--s #thc
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marunia24: W substancjach doradzać nie chcę, ale pamiętajcie o redukcji szkód i zadbajcie o siebie ładnie, jakieś elektrolity, woda i uwazajcie na połączenia z alkoholem jesli rowniez planujecie. Dodatkowo praktykowanie chemsex często może zepsuć odczucia bez używek więc pamiętajcie o przerwach. Powodzonka
  • Odpowiedz
@marunia24: jak znasz jedno a nie znasz drugiego to spróbuj tego czego nie znasz.

Wtedy oceniasz co lepsze

Które z powyższych znasz?

Poza tym tagujesz #mdma wiec poza koksem i „kryształem” również ono wchodzi w grę?
  • Odpowiedz
@marunia24: jeśli nie masz testów to koko skreślił bym od razu bo 99% tego co jest sprzedawane jako k--s nie ma z kokosem nic wspólnego. Jeśli chcesz się poprzytulać i potoczyć rozmowy o życiu to MDMA, jeśli chcecie się r----ć jak zwierzęta to jakiś dobry keton (kryształ) + trochę alkoholu. Niektórzy chwalą sobie też j-----e po fecie, ale nie na każdego tak działa to raz, o dobrą fetę dzisiaj jeszcze
  • Odpowiedz
lepiej byłoby samodzielnie zrobić sobie metkatynon

@Kremufka2137: zajebista rada dla kogoś kto "eksperymentował" z jedną substancją xDD

@marunia24: koko - ponoć bardzo spoko, 3/4mmc - wielogodzinny maraton, ale dawki z głową bo nie dygnie i nie skończy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@marunia24 oj nie radzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) skutki walenia się po takich specyfikach są smutne bo później już nic nie będzie tak smakowało i skończy się impotencją albo braniu specjalnie po to żeby się parzyć.

generalnie głupi pomysł xD a i najpierw sprawdź czy ci w ogóle stanie bo skończy się na masowaniu flaka albo koleżanka będzie stroną aktywną
  • Odpowiedz