Aktywne Wpisy

Nighthuntero +65
Co w końcu tym gejowym miesiącem, jest, nie ma? Wygląda na to, że moda na lgbt się skończyła
#programista15k #pracait #korposwiat
#programista15k #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierz
sqrvol +6
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

Wstrzymywałem się długo z aktualizacją, wróciłbym gdyby głównie nie to że W11 chyba powinien być bezpieczniejszy jednak. Uproszczenie interfejsu jak dla dziecka i w ogóle ten design to pogarda dla poważnie korzystających z PC. W10 teoertycznie do 2025 będzie wspierane cały czas, z W12 coś czuje że sie pospieszą.
#windows #windows10 #windows11 #webdev #komputery #informatyka #pcmasterrace
@Saeglopur: Wracać do starszego windowsa, bo nie podoba się design, do którego i tak się zaraz człowiek przyzwyczai? Jak dla mnie bez sensu.
Ja jedynie co, to ogarnąłem sobie menu kontekstowe z w10, bo mniej klikania jest. Reszta śmiga elegancko.
@Saeglopur: kupowałem od kuzynki laptopa, no to pierw oględziny. Zainstalowany Win 11, nie mogę zrobić połowy standardowych rzeczy bo wsio poprzestawiane. Zaorałem i dycha wpadła
@nightrain: I z wirusami i hakerami też bojówka chyba w takim razie? A co tam, niewspierany i nieaktualizowany system xD
Mi np. na niewspieranym sprzęcie Windows