Aktywne Wpisy
LonNon +592
SOLDIER_OF_FROGTAN +488
Czy na tanecznej randce da się poznać jakąś #szaramyszkadlaanonka? Jestem bardzo samotny i szukam dobrej, zdrowej kobiety ( ͡° ʖ̯ ͡°) #aferaanalna
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
@fanmarcinamillera: No i psychiatra/psycholog powie Ci, że masz takie prawo, by zmienić sobie zaimki xD Prawaki żyją w XIX wieku jeśli chodzi o ludzką seksualność
@fanmarcinamillera: https://www.them.us/story/american-psychological-association-singular-they-pronoun
@johny-kalesonny: wydawało mi się że raczej zacznie proces terapeutyczny i diagnostyczny kierując się uznanymi kryteriami, ale chyba mi się uroiła jakaś bzdura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wap30: Jeżeli będzie miał podstawy do diagnozy, to tak
@Wap30: Może to oznaczać kolejny krok w diagnozie, ale nie jest podstawą diagnozy - w sensie nie dostaniesz diagnozy, w której będziesz miał "przez to, że używasz innych zaimków, to jesteś chory". Samo używanie innych zaimków nie jest patologią.
@johny-kalesonny Napisałeś to wszystko i pewnie jeszcze jesteś oburzony tym że pracodawcy z miejsca odrzucają CV takich osób? W ogóle nie kumasz co z takim podejściem jest nie tak, prawda?
@CheSlaw: A skąd to założenie? W wielu miejscach w formularzach aplikacyjnych masz do wybrania zaimki, przynajmniej w rekrutacjach specjalistów
@DonMatheo: standardowo XD, prawaki łapią się na fejk obrazki, nic nowego.
Bo to nie jest tweet tylko źle przetłumaczony nagłówek.