Aktywne Wpisy
Glar +104
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
#gymcel #silownia #blackpill #redpill #tinder #zwiazki
nikt tak nie mówi, nie wiem gdzie ty to słyszałes niby
@Pozytywny_gosc:
Codziennie albo co drugi dzień czytam na wykopie, że jesteśmy samotni, bo nam się nie chce nic zrobić i się użalamy, a jakbyśmy zamiast tego poszli na siłownie to byłoby cacy. Na żywo też wielokrotnie słyszałem spuszczanie się nad siłownią w kontekście zwiększania liczby partnerów. Oczywiście nigdy nie dotyczyło to nieatrakcyjnych osób, u których to nie działa.
Nigdy nie spotkałem się z przypadkiem, że to siłownia zdeterminowała czyjś sukces seksualny. Zawsze takie osoby wcześniej nie miały problemów z znalezieniem partnera.
@Eteres: czytaj wykop, dobrze na tym wyjdziesz xD
Sam tak kiedyś miałem, że zacząłem ćwiczyć żeby się podobać i c---a to dało.
Teraz ćwiczę dla siebie, dla satysfakcji i dla zdrowia.
A prawda jest taka, że im masz lepsze wyniki tym większy podziw robisz u facetów a nie u bab.