Aktywne Wpisy

Melkovva_ +222
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki

źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
Need +101
#programista15k #korposwiat #pracbaza #antykapitalizm
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Glock17 zrób objazd po sklepach czy ciucholandach, znajdź gdzieś ładne przewiewne lniane koszule (jeśli nie
@Glock17 To akurat jest bardzo charakterystyczne dla AZS, które pojawią się falami na przestrzeni roku. Próbowałeś to konsultować z dermatologiem? Wiem, że łatwo się mówi, ale w takim stanie powinieneś spróbować różnych metod, np. terapii światłem albo brać leki doustne jak słabo na
opal sie to nie bedzie widac, pozatym c--j to kogo obchodzi, wolisz sie pocic?