Aktywne Wpisy

andrzejdragan +518
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

JaNieGejJaPapiesz +111
źródło: 1000005384
Pobierz

Kilka przejazdów z dziećmi i dzisiejsze #kwadraty z Łochowa.
Krótko, bo po 12 musiałem wrócić do domu, przejąć dzieciaki od żony ¯(ツ)/¯ ale nawet spoko, bo jakoś średnio się jechało. Noga nie podawała. Rytmu w ogóle złapać nie mogłem. Do tego pizgający złem wiatr nie pomagał. Ale przynajmniej sucho. Dojechałem do Legionowa i wsiadłem w pociąg, bo już mi się nie chciało kręcić xD chyba wczoraj coś mnie przewiało, bo jakiś taki niewyraźny się czuję
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: temp_file.png5530053627094376421
Pobierz