Aktywne Wpisy
Blondynka34 +316
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Obecnie nie opłaca się wchodzić w stałe, zobowiązujące relacje z perspektywy mężczyzn. Rewolucja seksualna, rozwój antykoncepcji, media społecznościowe i globalizm doprowadziły do tego, że wasza 'konserwatywka' nie będzie zainteresowana relacją z Wami, a jedynie znalezieniem względnego bezpieczeństwa (przede wszystkim emocjonalnego) - w rzeczywistości niemal każdej marzy się ruchanie w trójkątach / z chadami.
Internet obnażył prawdę o prawdziwej naturze kobiet i coraz więcej mężczyzn ją dostrzega. W mojej opinii najlepszym rozwiązaniem jest postawienie na pieniądze i relacje sponsorskie z jakimiś 18-/19-stkami, bądź też na inny rodzaj relacji niezobowiązujących. Stałe związki / małżeństwa powoli stają się synonimem frajerstwa i przegrywu (nie podoba mi się to, ale takie są fakty).
#rozowepaski #niebieskiepaski #lewandowski #przegryw #seks #zwiazki #redpill
@Ivan_III: Dam ci radę, spotkaj się szybko z psychiatrą. Lewandowska chodzi na bachatę. Szkoły tańca często robią pokazy na ulicach i w klubach. Ale skąd ty w swojej piwnicy możesz o tym wiedzieć. Co za typek, zobaczył kilka zdjęć i już jaką tezę tu opracował, Lewandowska tańczy bachatę = kobiety się puszczają. No kisnę z przegrywa.
Ma to jakiś sens, aczkolwiek nie na tyle aby cię zrozumieć i usprawiedliwiać.
zawsze czułam ze to fałszywe babsko
Już pomijając czy ona z nimi sypia, może przecież być tak że Robercik puka jakieś modelki, a ona wali się z innymi typami. Jak im to nie przeszkadza to #!$%@? z nimi, kogo to obchodzi XD. Wykopki srają się jak stare baby
@Ivan_III: xDDDDDDD
@who_cares2: no własnie całe te tańce latynoamerykańskie mają ostry podtekst seksualny i są ordynarnym tarłem. I w tym tkwi właśnie problem.
Na polskim weselu mogę sobie zatańczyć jakieś "dwa na jeden" nawet z ciocią i jest git. Weź sobie zacznij tak tańczyć z ciocią na weselu jak Anka z tymi
Ale co ty gadasz za bzdury. Taniec w polsce to prawy do lewego, a w hiszpanii to metafizyka i spotkanie z najwyższym pewnie? Przestań.
Serio, jesteś kukoldem, skoro nie przeszkadzało by ci to że twoja partnerka tańczy z kimś w taki sposób.
@alfka: Skoro z homo tańczysz to i tak tego nie rozumiesz, albo wiesz o co chodzi i udajesz że jest wszystko git Sam tańczyłem ~5 lat latino i towarzyskie także wiem jak to wygląda i działa.
Komentarz usunięty przez autora