Aktywne Wpisy

Czoso +846

Clefairy +26
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

źródło: b4a05613e2bd98ed2f6d77c04be3
Pobierz@spajdermen: Oddaj socjał, przeproś matkę.
ALE w przeciwieństwie do innych partii nie pobierał subwencji, oddawał swoją dietę na cele charytatywne.
Poza tym wprowadził ustawę antykorupcyjna i parę innych ustaw ze swojego programu.
Mimo, że to patologia, że organizacja, w której jest kims ważnym tak przed wyborami i podobno w trzy tygodnie dostała
"W Sejmie rozpoczęły się prace nad projektem nowelizacji ustawy o referendum lokalnym. Zakłada on m.in. obniżenie progu frekwencyjnego z 30 na 15 procent. Z kolei w przypadku referendum o odwołanie władz wykonawczych pochodzących z wyborów bezpośrednich np. prezydenta miasta lub burmistrza, byłoby ono ważne,
@ofizjo_pl: XD XD XD
Moim zdaniem w jego urojeniach dalej jest buntownikiem,
Który walczy z systemem. Buntuje się przeciwko wyborcom i innym posłom a system dla niego to TVN wyborcza i inne gazety.
A tak naprawdę jest zwykłą ścierką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wy jak tak plujecie na kogos, to jestescie jak ci zydzi, no, albo jak zwierzeta. Wybierajcie