Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HIMARS

pytanie co wg Wypoku maja zrobic mieszkajacy tam np 20 kilku latkowie zeby nie byc tu bezwzlgednie #!$%@? i wyzywanym od scierwa ludzkiego, jezeli dla nich jakiekolwiek okazanie sprzeciwu oznacza w najlepszym przypadku areszt, wiezienie albo najgorszym wyslanie na front?

Przecież naród kacapski jest tak nazywany, bo nawet w sieci większość rusków wyraża dla wojny poparcie. A pojedyncze osoby o których wspominasz to naturalna konsekwencja statystyki. Mówiąc jednak o narodzie
  • Odpowiedz
  • 0
@Rafonixkozak2008Pl: @kiszczak Tylko wlasnie jestem ciekaw jak sytuacja wygladalaby, gdyby informacje brac np z pierwszej reki (jak ja z tymi kilkoma osobami, ktore znam) a nie z mediow. Wiadomo ze lepiej klika sie jak ruscy zorganizuja marsz poparcia wojny w Niemczech itp. Ja sam nie mialbym takiego powiedzmy, holistycznego podejscia, gdybym z tymi ludzmi osobiscie nie rozmawial.
  • Odpowiedz
  • 326
@HIMARS

Tylko wlasnie jestem ciekaw jak sytuacja wygladalaby, gdyby informacje brac np z pierwszej reki

To przecież widać w każdej grze on line gdzie grają ruscy¯_(ツ)_/¯
To jest właśnie najgorsze: nawet w miejscach gdzie nie muszą bać się reperkusji, zdecydowana większość kacapów wojnę popiera. To daje ładny obraz ich że zwierzęcenia.
  • Odpowiedz
co wg Wypoku maja zrobic mieszkajacy tam np 20 kilku latkowie zeby nie byc tu bezwzlgednie #!$%@? i wyzywanym od scierwa ludzkiego,

@HIMARS: Sprzeciwić się. Protestować, albo wyjechać,
Jeśli wyjadą, to za granicą okazywać niechęć do wojny i atakować rząd i ruskich nazioli za zbrodnie których dokonują.

Zamiast tego jest jednak albo siedzenie cicho, albo chwalenie operacji specjalnej troski, więc #!$%@? z nimi.
  • Odpowiedz
@tuhajbej Czyli rosyjskie źródła są be, ale jak pasują nam do narracji, to już są ok?
A może jest wpisany na listę zagranicznych agentów właśnie po to, aby wzbudzić zaufanie Zachodu wobec niego?
  • Odpowiedz
@HIMARS: Zagraj sobie w dote gdzie rusków od #!$%@?. Jak będziesz coś do nich mówił po angielsku to od razu amerykaniec i mówi, że rakiety już lecą, i że putin nas wyrucha. Jak tu nienawidzić tych robaków.
  • Odpowiedz
Wypoku maja zrobic mieszkajacy tam np 20 kilku latkowie zeby nie byc tu bezwzlgednie #!$%@? i wyzywanym od scierwa ludzkiego, jezeli dla nich jakiekolwiek okazanie sprzeciwu oznacza w najlepszym przypadku areszt, wiezienie albo najgorszym wyslanie na front?

@HIMARS: TO samo co zrobili Polacy w latach 80', i to samo co zrobili Ukraińcy w 2014.
Wyjść na ulicę i obalić rząd. Ale to kraj tchórzy. Zgnojony pies nigdy nie podniesie łba
  • Odpowiedz
@HIMARS: najbardziej mnie bawi całkowita dehumanizacja ruskich. ruscy dehumanizują ukrainców uważając ich za świnie a my wcale nie jesteśmy lepsi xD oczywiście to rosjanie rozpętali wojne, powinni przegrać i płacić sowite reparacje jednak to jest niesamowite jak w głowach ludzi łatwo tworzy się scenariusz "to nie są ludzie, należy ich unicestwić, zabić, wymazać z tej ziemi"

bo przecież młodzi ruscy są szczęścili ze swojego życia. prawda? prawda? betonowa korupcja, narkotyki,
SzubiDubiDu - @HIMARS: najbardziej mnie bawi całkowita dehumanizacja ruskich. ruscy d...
  • Odpowiedz
#!$%@? z ta wojna wyszlo

@HIMARS: No #!$%@?, bo przegrywają. Jakby Ukraina padła w trzy dni zamiast ich gruzować ponad rok, to pewnie śpiewka by była inna.
A co do tego co mają robić na przykład ci, co nie chcieli iść do woja ale siłą ich wzięto:
Można było ryzykować zdrowie i życie w walce o lepszą Rosję, ale się bali. To teraz będą pod przymusem ryzykować zdrowie i życie
  • Odpowiedz