Aktywne Wpisy
mickpl +1661
W końcu wyszłam się spotkać z ludźmi. Oh, tak długo nie miałam interakcji, że zapomniałam jak to jest spędzać z ludźmi czas i się komunikować, czasem mózg mi się wyładowywał społecznie, ale potem wracał do normalności.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Kontakt z ludźmi jest dla mnie:
- trudny. 25.5% (37)
- łatwy. 19.3% (28)
- łatwy, ale unikam ludzi. 35.9% (52)
- zbędny. 19.3% (28)
Przecież naród kacapski jest tak nazywany, bo nawet w sieci większość rusków wyraża dla wojny poparcie. A pojedyncze osoby o których wspominasz to naturalna konsekwencja statystyki. Mówiąc jednak o narodzie
To przecież widać w każdej grze on line gdzie grają ruscy¯_(ツ)_/¯
To jest właśnie najgorsze: nawet w miejscach gdzie nie muszą bać się reperkusji, zdecydowana większość kacapów wojnę popiera. To daje ładny obraz ich że zwierzęcenia.
@HIMARS: Sprzeciwić się. Protestować, albo wyjechać,
Jeśli wyjadą, to za granicą okazywać niechęć do wojny i atakować rząd i ruskich nazioli za zbrodnie których dokonują.
Zamiast tego jest jednak albo siedzenie cicho, albo chwalenie operacji specjalnej troski, więc #!$%@? z nimi.
A może jest wpisany na listę zagranicznych agentów właśnie po to, aby wzbudzić zaufanie Zachodu wobec niego?
@HIMARS: TO samo co zrobili Polacy w latach 80', i to samo co zrobili Ukraińcy w 2014.
Wyjść na ulicę i obalić rząd. Ale to kraj tchórzy. Zgnojony pies nigdy nie podniesie łba
bo przecież młodzi ruscy są szczęścili ze swojego życia. prawda? prawda? betonowa korupcja, narkotyki,
@HIMARS: No #!$%@?, bo przegrywają. Jakby Ukraina padła w trzy dni zamiast ich gruzować ponad rok, to pewnie śpiewka by była inna.
A co do tego co mają robić na przykład ci, co nie chcieli iść do woja ale siłą ich wzięto:
Można było ryzykować zdrowie i życie w walce o lepszą Rosję, ale się bali. To teraz będą pod przymusem ryzykować zdrowie i życie