Wpis z mikrobloga

W sumie to sobie odpuściliśmy w tym roku #meskiegranie, byliśmy we #wroclaw w zeszłym roku: ale jakoś nie chciało nam się w teraz bić o bilety. No i ten brak line-upu. W sensie, że w zeszłym roku nie było tragedii, było fajnie (a na Kamp! zajebiście! :D), ale jakoś tak... chcemy spróbować czegoś innego.
Zamiast tego idziemy na #letniebrzmienia, dla mnie jakoś nie ma szału, ale będzie Nosowska, Zalewski będzie śpiewał Niemena i to może być fajne. A tak w ogóle to najbardziej lubię z tego zestawu Ars Latrans Orchestra :D A reszta też spoko, zawsze to dobra okazja do pobawienia się :D A na Kukulskiej może być śmiesznie XD muszę sprawdzić co ona teraz śpiewa
#pytanie: idą jakieś Mirki? Można by było zrobić jakiegoś browara, pogadać i poskakać :D
#muzyka
acidd - W sumie to sobie odpuściliśmy w tym roku #meskiegranie, byliśmy we #wroclaw w...

źródło: Clip_2

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rad-X: no też trochę nie trawię, ale wychodzę z założenia, że trzeba wszystkiego spróbować :)
w tym roku mamy taki miks koncertowy, że można się pogubić xD
  • Odpowiedz
  • 1
@acidd A mnie coś tknęło i pierwszy raz idę na to męskie granie w końcu. Z 10 lat temu miałem bilety, ale coś nam się pozmieniały plany z tą imprezą i sprzedałem.
  • Odpowiedz
  • 0
A mnie coś tknęło i pierwszy raz idę na to męskie granie w końcu. Z 10 lat temu miałem bilety, ale coś nam się pozmieniały plany z tą imprezą i sprzedałem.

@Iudex: o właśnie! tyś z dzielni wrocławskiej to będziesz wiedział. Jeszcze jeden powód niepójścia: czy w okolicach tych pól marsowych jest jakaś baza noclegowa?? O.o bo serio na popularnych wyszukiwarkach to słabo tam
  • Odpowiedz
  • 0
@let_it_be: ja tak tylko z ciekawości, my nie potrzebujemy bo nasz festiwal będzie na Partynicach a tam mnogo, jeśli chodzi o miejscówki.
Tak tylko się ludexa zapytałem bo to sławny wrocławianin ;) więc założyłem, że może on będzie wiedział.
  • Odpowiedz
  • 1
@acidd No tak średnio bym powiedział, ale w przeciwieństwie do Partynic jest dobra komunikacja na koncerty. W czasach mojej dawno minionej młodości odbywały się tam cyklicznie Juwenalia i zawsze podstawiali tramwaje, a masa ludzi szła po prostu pieszo na Grunwald, co zajmuje kilkanaście minut.

Noclegi to rzeczywiście akademiki, ale są też inne opcje. Zdaje się, że nadal działa kepming na polach marsowych. Jest na wyspie kilka hosteli w pobliżu Zoo, ale
  • Odpowiedz
@Iudex: Z komunikacją na Partynice, a dokładnie na Zwycięska to też nie przesadzaj, że jest jakiś dramat. W lato w weekend akurat większego problemu nie ma. Korki na Zwycięskiej są zawsze to fakt, ale przystanek w stronę krzyków jest już za torami więc też już nie róbmy tragedii. Od pętli Krzyki masz autobus, a tam w sumie połowa autobusów jeździ. Rowerem miejskim dojedziesz. Teraz jest jeszcze ciapong na Główny.

Z
  • Odpowiedz
Z Przyjaźni jest na Partynice bliżej niż z Grunwaldu na Stadion :)

@Darth_Gohan: No tylko grunwald to jest wielki węzeł przesiadkowy, a na Przyjaźni masz dwa tramwaje.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: No dobra, ale porównujemy lokalizację imprezy pod kątem komunikacji - spod samego stadionu masz 4 tramwaje + blisko grunwald i halę stulecia gdzie masz następne tramwaje vs dymanie półtora kilometra do najbliższego tramwaju :)
  • Odpowiedz
@Iudex: No, ale masz na Zwycięskiej jeszcze ciapong (tego tam nie masz :P) No i linie autobusowe.

Co do tego, że tramwaj w lecie będzie jeszcze z pod Hali Stulecia to ja pewny nie jestem jak wjedzie kolejny etap remontu mostu Zwierzynieckiego.
  • Odpowiedz