Aktywne Wpisy
DrCieplak +121
Chcę wam tylko powiedzieć właściciele #psy że nie każdy uważa waszego pieska za atrakcje. Że są ludzie których obrzydza hałaśliwy i zjadający gówna pies w pociągu albo w hotelu. Że są ludzie dla których obecność psa w restauracji albo nawet ogródku restauracyjnym psuje cały dobry nastrój. Jeśli myślicie że wasze pieski są takie fajne a wy sami powszechnie budzicie sympatię to jesteście w błędzie. #psiarze I taguję #
czykoniemnieslysza +149
Zamiast tego idziemy na #letniebrzmienia, dla mnie jakoś nie ma szału, ale będzie Nosowska, Zalewski będzie śpiewał Niemena i to może być fajne. A tak w ogóle to najbardziej lubię z tego zestawu Ars Latrans Orchestra :D A reszta też spoko, zawsze to dobra okazja do pobawienia się :D A na Kukulskiej może być śmiesznie XD muszę sprawdzić co ona teraz śpiewa
#pytanie: idą jakieś Mirki? Można by było zrobić jakiegoś browara, pogadać i poskakać :D
#muzyka
w tym roku mamy taki miks koncertowy, że można się pogubić xD
@Jakis_Leszek: nie mam pojęcia
@Iudex: o właśnie! tyś z dzielni wrocławskiej to będziesz wiedział. Jeszcze jeden powód niepójścia: czy w okolicach tych pól marsowych jest jakaś baza noclegowa?? O.o bo serio na popularnych wyszukiwarkach to słabo tam
Tak tylko się ludexa zapytałem bo to sławny wrocławianin ;) więc założyłem, że może on będzie wiedział.
Noclegi to rzeczywiście akademiki, ale są też inne opcje. Zdaje się, że nadal działa kepming na polach marsowych. Jest na wyspie kilka hosteli w pobliżu Zoo, ale
@Iudex: oj to fakt, w zeszłym roku zeszło nam trochę żeby na dzień po imprezie dostać się na dworzec główny
@Iudex: o to ciekawe, zapiszę sobie na przyszłość
Z
@Darth_Gohan: No tylko grunwald to jest wielki węzeł przesiadkowy, a na Przyjaźni masz dwa tramwaje.
Co do tego, że tramwaj w lecie będzie jeszcze z pod Hali Stulecia to ja pewny nie jestem jak wjedzie kolejny etap remontu mostu Zwierzynieckiego.