Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +394
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam

źródło: temp_file3119468454447058439
Pobierz
cwlmod +70
Mam pytanie do #miernotydrogowe, które tak pyskują we wpisie o potrąceniu ciężarnej. To że wielu z was nie zna przepisów i obowiązków pieszego to już udowodniliście dobitnie w tamtym temacie.
Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:
Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:

źródło: 1
Pobierz
- Chyba najbardziej sprane przez konsumpcjonizm pokolenie, iPhone + dobry samochód + bezcelowe podróże to minimum żeby się normalnie czuli
- Praktycznie każdy z nich chce zostać jakąś gwiazdą tiktoka albo youtube, spędzanie całej młodości przed ekranem
- Uważają że normą jest posiadanie lambo w garażu, 100m mieszkanie w centrum warszawy i wycieczki na bali 3 razy w roku
- Śmieją się z dziadków kupujących garnki a sami kupują jakieś buty za 5k bo tak im powiedziała gadająca morda w internecie
- Dali sobie wmówić że s--s to jest podstawowa potrzeba taka jak jedzenie więc ruchają się na prawo i na lewo nie zważając na konsekwencje(choroby weneryczne/niemożność założenia rodziny)
- laski mają wymagania w------e w kosmos które spełnia może 0.001% mężczyzn (+190cm, 30k msc, mercedes, własna firma, dobry w łożku, łobuz ale nie zdradza itp)
- brak jakichkolwiek umiejętności oprócz obsługi telefonu - będzie płacz dlaczego za wstawienie rurki hydraulik bierze im połowę pensji
A tymczasem w UE wchodzą nowe dyrektywy(które zresztą pokolenie Z chętnie popiera bo oni są eko) mające na celu chronić klimat. Tylko że nie zdają sobie sprawy z tego że ich ukochane podróże i mieszkanie w centrum to niedługo będzie luksus dla elit, robaki takie jak oni mają siedzieć w małej klitce a nie latać sobie samolotami w co 2 weekend
#pokoleniez #bekazpodludzi #warszawa #niebieskiepaski #psychiatria #psychologia #przegryw #rozowepaski #podroze
Dopisałbym do tego, nie chcą być zdradzane ale same mogą zdradzać :)
@Viado:
Y here (i bliżej mi do X niż do Z) i każda rzecz którą wymieniłeś jest dla mnie jak najbardziej normalna i jak widzę dla mojego środowiska również. To, że twoi znajomi troglodyci z magazynu czy innej g---o pracy to osoby o niskim mniemaniu i podkulonym ogonie to akurat jest
Ale dobrze, nie rozmnoży się taki.
Komentarz usunięty przez autora