Aktywne Wpisy

Wraczek +118
Zawsze kisne jak osoby typu @BayzedMan jęczą coś o mechanizmie działania rosyjskiej propagandy, typ nabił prawie 60k akcji w półtorej roku tylko pod tagiem ukraina i ma tupet wypowiadać się o drugiej stronie xDDD
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna

Dirty_Digger +111
niechktos.jpg
Witam
w #!$%@?,
Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@acidd: to odróżnia ludzi po studiach od ludzi po bootcampie. Chociaż wróć - kombinatorykę na tym poziomie miałem w liceum...
@kobrys13: jak taki jesteś sprytny to daj odpowiedź a nie mi tu jakimiś bootcampami rzucasz xD
@kobrys13: ty to co najwyżej studia z bycia debilem mogłeś skończyć, bo widzę, że nawet treści zadania nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem.
Chyba że potrafisz policzyć licealną kombinatoryką ile jest ruchów we wszystkich możliwych partiach szachowych. Jeżeli tak, to pokaż obliczenia, geniuszu.
@acidd Poczytaj o kombinatoryce choćby na matemaksie. Mogłeś to przegapić w szkole, bo to jest zwykle kilka lekcji i później się do tego nie wraca.
Np jak rzucasz trzema kostkami to masz 6*6*6 możliwych kombinacji.
@gmekowsky: o tak samo robiłem XD to jeszcze czasy technikum jak mieliśmy na informatyce zrobić prostą gierkę w html/js -> stwierdziłem, że walnę sztuczną inteligencją w postaci sztywnej gry ( ͡° ͜ʖ ͡°)