Aktywne Wpisy

SynMichaua +77
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

#monitory #programowanie
źródło: Uchwyt-do-monitora-FIBER-NOVELTY-F160-01
Pobierzźródło: LT105_04-510x510
Pobierzźródło: temp_file.png7228292601300681043
PobierzW biurze zawsze miałem 2XFHD i zdecydowanie wolę ultrawide z 1440p
@takija: 31.5" to za duży monitor? Od dwóch lat mam 38" curved (LG 38GN950-B - https://www.lg.com/pl/monitory/lg-38gn950-b) i nawet od razu po zakupie nie wydawał mi się za duży (wcześniej miałem jedynie 27" FullHD).
Na cos szczegolnie zwracac uwage przy wyborze 34” 21:9?
Rozmiar rzecz względna no i cale jednak inaczej się prezentują przy ultrawide a inaczej przy 16:9
@zuligarson ja kupiłem MSI Optix MAG342CQR no i jestem bardzo zadowolony. Chciałem mieć ultrawide curved z 1ms VA i spisuje się elegancko, tylko ja brałem dość dawno więc pewnie model już ma następcę.
Chyba w dobrej cenie go trafiłem,
źródło: temp_file.png5620166342043651995
PobierzDo @emesc piszesz, że 31,5 nie jest za duży,
źródło: 20024a2fbb0c152f76f7defc1e726100--rhinos-point-of-view
Pobierzczy mój monitor jest z segmentu dla graczy? może i tak, ale co to zmienia, skoro obrazem i komfortem pracy na nim jestem zachwycony.
kupiłem go po przeanalizowaniu dziesiątek monitorów i wybrałem ten, bo ma wypasione parametry (których szukałem).
ja monitory wymieniam bardzo rzadko (raz na ~10 lat), dlatego przyznaje, że kupuje je z pewnym zapasem technologicznym w przód.
podział na segmenty