Wpis z mikrobloga

propagują

@paczelok: Serio uważasz, że pisanie o czymś oznacza tego propagowanie?
Rozumiem, że nie wolno według Ciebie pisać o żadnym problemie, bo od razu każdy czytający będzie robił to samo?

Nie wiem jak Ty, ale ja po przeczytaniu artykułu o narkomanach nie zacząłem walić po kablach lecz wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
interesuj się światem

@paczelok: Interesuję się i wiem, że efekt ten dotyczy obiektów do których mamy neutralny stosunek, czyli nam nieznanych.
Chyba nie twierdzisz że ktoś zacznie się prostytuować bo przeczytał artykuł informujący że taki zawód istnieje?

Przecież to jest myślenie na poziomie starej baby, która wini gry komputerowe za przestępczość XDDD
  • Odpowiedz
Chyba nie twierdzisz że ktoś zacznie się prostytuować bo przeczytał artykuł informujący że taki zawód istnieje?

@mayek: aj chłopie. zdziwiłbyś się.
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn ona sie smieje, bo co ma teraz zrobic...? moze albo sie pociac, bo po co ma zyc, skoro jest tak niewiele warta, ze ja jakiś frajer pod plotem zgwalcil, albo moze probowac funkcjonowac z tym faktem. jesli czlowiek ma sie za brzwartosciowego, to bedzie sie k----p bo czemu nie, skoro gorzej juz byc nie moze, a to wlasnie ma w glowie ta laska.
  • Odpowiedz
  • 0
@zbrodnia_i_kawa zawsze ma szansę zostać prostytutką i poradzic sobie w zyciu.. a facet którego kobiety za młodu maltretowały, się nawet do tego nie przyzna, bo spotka się jedynie że śmiechem... 8 do 1 mówi Ci coś ta korelacja ?
  • Odpowiedz
@Issac ale to ty mowisz, ze PRZYNAJMNIEJ beda robiły sobie kariere jako prostytutki, wiec sam sobie dawaj takie rady chlopcom z tagu przegryw, jak uwazasz, ze to taka wspaniala perspektywa. jakis stary gruby pedal na pewno chetnie wydupczy chudzine manleta, podobno lepiej zarabiaja niz kobiety. albo mam lepsza rade - zamknij dupe
  • Odpowiedz