Wpis z mikrobloga

• 3
@paczelok: więc powinni się cieszyć. Jaszczu na początku swojej anty polskiej działalności mówił że marzy mu się dyktatura narodowo socjalistyczna. Tam nie ma wolności słowa. Równocześnie zachwyca się Chinami gdzie obostrzenia były 1000 razy gorsze od europejskich i tam znacznie mniej wolności słowa. Jeszcze na stremie jaral się niemieckim NRD xD i szanuje reżim Łukaszenki a tam antysystemowcow czeka znacznie gorszy los niż w pl...
A kazanie swoim wyznawca stalkowania
  • Odpowiedz
@Spokesboy: no tak ale on jest walnięty, a brak wolności słowa szkodzi wszystkim, popatrz się na amerykę jak oni walecznie bronią tej swojej poprawki do konstytucji która zapewnia wolność słowa, dlaczego Polacy którzy chełpią się że wolność jest dla nich najważniejsza tak nie mają?
  • Odpowiedz
@paczelok: Bo niektórzy Polacy rozumieją że wolność słowa powinna się kończyć wtedy kiedy mówię że mam kij na Twojej matki ryj i że się z nią rozliczę

A przez to ona zaczyna mieć uzasadnione obawy o swoje życie

Jesteś za nie ograniczoną wolnością słowa?
To pamiętaj że pełna i nie ograniczona wolność słowa to taka sytuacja kiedy 60 letni spocony gruby pan zdzisiu podchodzi do Twojej 6 letniej córki i mówi jej że powinna się zacząć masturbować i mu opowiedzieć jak to robiła i
  • Odpowiedz
@paczelok: Nie ma problem jak Cie nie stać to mogę Ci zafundować bilet do Ameryki w jedną stronę i nie wracaj jak się tak nią zachwycasz

Żyjesz w Polsce to stosujesz się do Polskich praw i do tego co tu jest ogólnie przyjęte
Jak bardziej Ci się podoba ustrój innego kraju to droga wolna postawie Ci bilet i nie będziesz musiał narzekać na Polskę

Znowu coś zbyt skomplikowane dla Ciebie
  • Odpowiedz
@paczelok: Z rodzicami? Żartujesz?
Ja z rodzicami i ich rodzicami i ciociami i wujkami

Nie wiem co ma do rzeczy to że tam byłeś
Jak cała idea tutaj jest taka że jak porównujesz coś dobrego z innej rzeczy to też musisz przywołać to co tam jest złe by to miała pełen wymiar
To tak jak by mówić że samochody są lepsze
  • Odpowiedz