Aktywne Wpisy
Kearnage +999
zeszyt-w-kratke +45
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
#jablonowski #olszanski #kamraci
A kazanie swoim wyznawca stalkowania
A przez to ona zaczyna mieć uzasadnione obawy o swoje życie
Jesteś za nie ograniczoną wolnością słowa?
To pamiętaj że pełna i nie ograniczona wolność słowa to taka sytuacja kiedy 60 letni spocony gruby pan zdzisiu podchodzi do Twojej 6 letniej córki i mówi jej że powinna się zacząć masturbować i mu opowiedzieć jak to robiła i
Żyjesz w Polsce to stosujesz się do Polskich praw i do tego co tu jest ogólnie przyjęte
Jak bardziej Ci się podoba ustrój innego kraju to droga wolna postawie Ci bilet i nie będziesz musiał narzekać na Polskę
Znowu coś zbyt skomplikowane dla Ciebie
Ja z rodzicami i ich rodzicami i ciociami i wujkami
Nie wiem co ma do rzeczy to że tam byłeś
Jak cała idea tutaj jest taka że jak porównujesz coś dobrego z innej rzeczy to też musisz przywołać to co tam jest złe by to miała pełen wymiar
To tak jak by mówić że samochody są lepsze
Jesteś tak odklejony że najwyraźniej sam nie wiesz co piszesz