Wpis z mikrobloga

• 2
@Kompre: jeszcze technologia ergonomic shape, bo jest wygięty trochę. I technologia immerse old radio sound boost bo głośnik trzeszczy.

Jeszcze przed włączeniem sobie tłumaczyłem, że to może specjalnie jest krzywe, bo komputer się odwraca do trybu tabletu, to może to jakoś chroni ekran xd.
Qlien - @Kompre: jeszcze technologia ergonomic shape, bo jest wygięty trochę. I techn...

źródło: 20230406_130747

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
bo to wyrób laptopodobny czyli Asus, dozbieraj na cos porządnego np Dell XPS

@c43amg: nie no laptop poza tym że jest wygięty wydaje się całkiem dobrze zbudowany i wytrzymały (a pracuję na HP ZBookach, które są super dobrze zbudowane), po prostu chyba w transporcie albo fabryce ktoś położył na na nim jakiś ciężar.
  • Odpowiedz
  • 0
oddaj i następne 3 lata się decyduj.

@wypokowy_expert: Już zamówiłem nowy, taki sam, a ten zepsuty oddam, już mi się nie chce ciągle ogarniać i porównywać różnych komputerów.

Ja się tak długo decydowałem, że mi podświetlenie w matrycy całkiem siadło, a udana naprawa podświetlenia jednak wykończyła matrycę

@wypokowy_expert: Mój aktualny laptop ma 10 lat i jest już po wielu przeszczepach (ekran, zawiasy, dysk, wentylatory, pastowanie), niby działa dalej
  • Odpowiedz
@Qlien: w moim 10 letnim laptopie wymieniłem procesor na 4 rdzeniowy, tylko dlatego tyle z nim wytrzymałem, nie wiem czy bym dłużej go nie używał, gdyby nie to, że upgrade do 8GB ram kosztowałby ze 600zł ahh te ceny topowych pojemności
  • Odpowiedz
  • 0
@Qlien kurde co tam za ficzery poukrywane na tych wyspach masz? Pewnie ze 2 kamerki, skaner tęczówki, twarzy.. Ehh co to ludzie jeszcze nie wymyślą ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Qlien: potrzebujesz laptopa? Rynek pc poszedłem bardzo do przodu w przeciągu ostatnich 2 lat. Wcześniej był moment, że bardziej opłacało się wybrać laptopa (legion 5 z r7 i 3060 za 5k) niż odpowiednik cenowy w postaci komputera, ale minęły 2 lata i rynek laptopów praktycznie się nie zmienił, za to stacja za 5k w tym momencie robi totalną miazgę w 1080p.
Ja bym przemyślał pc zamiast laptopa jeżeli masz na
  • Odpowiedz
  • 0
@LukBart: Mam miejsce, ale mi nie zależy na jakiejś ogromnej wydajności, bardziej na poręczności i szybkim SSD, a do gier mam PlayStation. Też nie widzi mi się żeby coś żarło niepotrzebnie prąd, a stacjonarka niestety do energooszczędnych nie należy.
  • Odpowiedz