Wpis z mikrobloga

#zarost #broda #barber #fryzjer #golenie #modameska #zapuszczajzwykopem #pytanie
Jaki najlepszy trymer do przycinania zarostu na długość od 9 do 12 mm? Dłuższych nakładek nie potrzebuję. Obowiązkowo musi być wodoszczelny i mieć w zestawie głowice do trymowania nochala i depilowania ciała. Aktualnie używam jakiegoś chińczyka z allegro ale ładuje się to badziewie chyba z 5 godzin i działa kwadrans xD Do tego musi być lekki żeby się nim łatwo manewrowało i byłoby miło jakby był wykonany z takiego plastiku że się nie #!$%@? na milion kawałeczków jak spadnie mi na płytki w łazience.
  • 6
  • Odpowiedz
@Pandillero: zobacz multigroom od philipsa, na amazonie series 7000 da się kupić za jakieś 200 zł.
Są i droższe wersje series 7000 ale różnią się tylko tym że mają różne ilości końcówek (trzeba zobaczyć co która ma) plus niektóre zamiast plastikowej mają metalową obudowę.
  • Odpowiedz
  • 1
@thewickerman88: a to nie jest czasem trymer do włosów na głowie? W sensie taki do fryzur. Mam już w domu ze 3 takie, jeden z nich to Wahl i stary go używa do golenia na łyso. Jest fest ciężki i trudno nim manewrować wokół twarzy (trymerem, nie starym).
  • Odpowiedz
@Pandillero: nope, to trymer z końcówkami do wszystkiego. Masz tam oddzielne końcówki do nosa i uszu, końcówki do ciała, różne długości nasadek do włosów/brody, mini golarkę do zarostu, mini końcówkę do wycinania brody dookoła ust etc.
Nawet philips go reklamuje pokazując przycinanie brody ;)
Sam dotychczas miałem trymer remingtona, wytrzymał u mnie z 10 lat ale padła bateria, ostrze też się już wyrobiło i czas było wymienić. Philipsa kupiłem z miesiąc
thewickerman88 - @Pandillero: nope, to trymer z końcówkami do wszystkiego. Masz tam o...
  • Odpowiedz