Aktywne Wpisy
Xxxvvvwww +266
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz
tojapaweu +94
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nie wiem, czy jakakolwiek instytucja poza psychiatrykiem jest w stanie tobie pomóc. Psychoterapia z farmakologią chyba byłaby tu wskazana. Łap więc tu telefony: 42 715 57 77 oraz 42 715 57 84. To numery do szpitala psychiatrycznego im. Babińskiego w Łodzi (Kochanówka) gdzie uzyskać można pomoc w leczeniu wszelkiej maści uzależnień - od alkoholu, przez n-------i na uzależnieniu od internetu skończywszy. Tylko oni będą w stanie coś z tobą zrobić. Dzwoń i się ratuj, nim zgłupiejesz już całkowicie i dojdzie do tego, że będziesz już z tego wszystkiego srał pod siebie na streamie.
#bonzo #patostreamy