Wpis z mikrobloga

@robertx: to coś dziwnego między trzewikiem i adidasem, podeszwa kompletnie nie pasuje do kroju buta. Kup sobie klasyczne trzewiki - tzn. nie garniturowe tylko casualowe właśnie, jak do jeansów brąz pasuje dobrze i nie wygląda tak bardzo poważnie. Dość dobre są w Ryłko, kiedyś Wojas miał, teraz nie wiem jak z jakością. Gino Rossi to CCC więc już pewnie kiepsko.
  • Odpowiedz
@robertx: ten fornat pasuje do butów sportowych z siatki, skóra to jakaś dziwna hybryda i tu nie pasuje, jeszcze z tym przeszyciem.. btw cena z kosmosu
  • Odpowiedz
  • 1
@robertx dobry trop ale nie w CCC. Faktycznie jak ktoś pisał zobacz do wojasa i Ryłko, to znajdziesz w każdym centrum handlowym. Jest też dużo polskich producentów do znalezienia w necie, pewnie będzie ten model nazywał się trzewik skórzany albo półbuty skórzane. Z firm kojarzę np nagaba czy lesta, mam, bardzo dobre buty ale poszukaj trochę, opłaca się dać parę stów za porządnego buta skórzanego a to coś z CCC rozpadnie
  • Odpowiedz
  • 0
@pigoku: CCC akurat miałem po drodze w galerii ;) Zerknę na te sklepy co piszesz bo faktycznie jak patrzę w necie to w mojej galerii jest też i Wojas i Ryłko, może będą mieli coś sensownego. Dzięki
  • Odpowiedz
@robertx: klasyczne obuwie rozwiązuje wszystkie problemy poza sportowym użyciem - derby, brogsy, oxfordy i wyglądasz jak człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Idź do mniejszych sklepów obuwniczych i galanterii skórzanych. Te wojasy, Ryłko i podobne to sposób na wydanie dużej ilości pieniędzy na średniej jakości buty.
  • Odpowiedz