Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +311
Kwiatki niepodeptane, rowery i hulajnogi stojące "od linijki". Kilkaset tys. ludzi i przestrzeń miejska w stanie praktycznie nienaruszonym.
Okazuje się, że bycie "fajnopolakiem" oznacza nie tylko nie bycie kryptopisowcem, ale również nie bycie sfrustrowanym śmieciarzem / wandalem. Przypomnę, że w Warszawie - co roku - ma miejsce jeszcze jeden duży marsz - zwolenników rządu i partii, które ten rząd wspierają. Miasto wygląda po nim jak pobojowisko.
To powinno dać niektórym do myślenia.
Okazuje się, że bycie "fajnopolakiem" oznacza nie tylko nie bycie kryptopisowcem, ale również nie bycie sfrustrowanym śmieciarzem / wandalem. Przypomnę, że w Warszawie - co roku - ma miejsce jeszcze jeden duży marsz - zwolenników rządu i partii, które ten rząd wspierają. Miasto wygląda po nim jak pobojowisko.
To powinno dać niektórym do myślenia.

grzybuxd +19
Działają wam płatności oraz wybór pakietów w Polsat Box GO?
Bo u mnie niestety nie. Mam konto powiązane z numerem telefonu (i co miesiąc serwis automatycznie mi ściąga kwotę z mojego konta), ale teraz niestety coś się zacięło i w opcjach wyboru płatności mam puste czarne miejsce. I w pakietach też nic się nie wyświetla.
Czy ktoś wie, jak to można naprawić?